Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandram

Co sądzicie o moich nowych butach?

Polecane posty

Gość aleksandram

Pytam się bo byłam dziś na zakupach, pzrymusowo musiałam kupić sobie buty na zimę, ale żadne mnie się nie podobały... W końcu z braku laku kupiłam takie i nie wiem co o tym myślę.c Szału nie robią, ale czy mogą być? http://img295.imageshack.us/img295/117/s6001353.jpg http://img585.imageshack.us/img585/4417/s6001354.jpg http://img686.imageshack.us/img686/7804/s6001355.jpg

Gość aleksandram
dałam 220

Gość aleksandram
a jakie wam bt się pdobały? macie linki do jakiś przykładów?

Gość wrzosowo mi
One sa chyba ze skory, dlatego taka cena

Gość aleksandram
są ze skóry

w życiu nie dałabym tyle kasy za to coś . nie lepiej było kupić sobie coś tańszego tak na przeczekanie a potem jak coś Ci wpadnie w oko to kupić jakieś porządniejsze ?

Gość wiadro zimnej wody
okropne! :(

Gość xcvxcv
są okropne;/

Gość saSASADSADA
wydawału mi sie okropne dopoki nie zobaczyłam jakie buty sprzedaje "wrzosowo mi" po zobaczeniu jeje uwazam ze twoje sa sliczne :D:D:D:D:D:D

Gość wrzosowo mi
Ja lubie proste ;)

Gość saSASADSADA
wrzosowo to co ty sprzedajszesz to sa STARE ZNISZCZONE BUTY AZ SKÓR Z PRZODU SIE ODYWA A MOZE SKAJ A NIE SKÓRA. MOJE BUTY TAK WYGLADAJA JAK PRZECHODZE W NICH 10 ZIM. MASAKRA TE TWOJE. PROSTE? BRZYDKIE BO STARE I ZNISZCZONE. CO TY LUDZIOM WCISKASZ.

Gość wrzosowo mi
Fajne, Sugar. saSASADSADA - polecam wizyte u okulisty. Buty wygladaja niemal na nowe. Nawet podeszwa nie jest zniszczona, nie mowiac o reszcie. A poza tym, mozesz sobie do upojenia pluc jadem, myslisz, ze robi to na mnie wrazenie. Nie prosilam o ocene, buty wystawilam na aukcje, bo mama prosila :)

Gość saSASADSADA
do wrzosowa "saSASADSADA - polecam wizyte u okulisty. Buty wygladaja niemal na nowe." to chyba zart. buty wygladaja na mocno schodzone i stare. nie mowiac juz ze nie modne. a idz w cholere.

Gość wrzosowo mi
Naprawde nie potrafisz nic poza marudzeniem? Naprawde czasem mam wrazenie ze wiekszosc osob wchodzi tu tylko by sie dowartosciowac. :)

Eeee tam przesadzacie. Fajne te buciki. Skórzane czyli nie powinny Ci przemoknąć, mały obcas a nie cieniutka szilka na, której zimą łatwo rozbić nos na lodzie. Jak dla mnie same plusy.

Gość saSASADSADA
anica ale mowisz o butach autorki czy wrzosowo cos tam? do wrzosowo nie musze sie dowartosciowywac. nie znosze po rpstu jak mi ktos wciska kit. jak mowi ze super nówki buty a zjechane jakby ktos w nich 10 lat chodził i tyle.

Gość ambasadorkazlotychmysli
wrzosowej okropne i stare.