Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka laleńka

Wstydzę się iść na randkę z chłopakiem

Polecane posty

Gość maleńka laleńka

Dzisiaj mój chłopak chciał pójść ze mną na randkę na Kebab lub chamburgera, a ja nie chciałąm bo strasznie się tego wstdyzę, ale jak jem takie rzeczy całąjestem upaćkana w majonezie i ketchupie a ważywa i inne podobne wyciekają bokami na podłogę. Wstydziłam się że będzie taksamo pzry chłopaku... Bo ten chamburger jest taki duży i tym upchany... Czy to normalne że ja tak jem, czy inni tez mają z tym problemy?

pisze się "warzywa" ja też mam z tym problem żeby jadać w obecności faceta który mi sie podoba hamburgera z naladowanym mięchem i dodatkami, nawet nie wiem jak to jeść wolę kolację i porcyjki na talerzu gdzie posługując aię nożem i widelcem jem spokojnie rozmawiając

Witaj w klubie,ja też nie lubie jeśc takich rzeczy zwłaszcza w miejscach publicznych bo podobnie jak ty jestem cała upćkana,więc zawsze jest jakiś kompromis...:P wziąść na wynos i zjeść w zacziszu domowym no albo ewentualnie w samchodzie:D ale tego drugiego nie polecam...

Gość maleńka laleńka
czemu nie polecasz jeśćw sacmochodzie?

Gość sallyneedshelpp
o kurde, tez tego nienawidze.....straszne szczegolnie wlasnie hamburgery czy hot dogi ale powiem ci tak..ja ze swoim jestem 1,5 roku i juz sie nie wstydze :) to mija

Gość weż plastikowy widelec
i najpierw wyjedx najbardziej niebezpieczne części- pomaga:)

Gość generał Custer u źródeł Odry
w ogóle nie jem takich rzeczy, także dlatego, że to jest jakoś głupio zrobione, nie sposób się nie upaćkać głupie to jest