Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaaaaa

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość TakaJednaaaaa

Dziewczyny, powiedzcie, co o tym myślicie, bo od zmysłów już odchodzę. Boje się, że moge być w ciąży, bo uprawiamy z chłopakiem stosunek przerywany. On bardzo uważa, bo kończy dłuższą chwilę po, zdąży jeszcze wstać i dopiero wytrysk. Miesiączkę miałam dostać 13 (co prawda często dostaję za szybko lub za późno, jak mam duzo stresu, a w tym miesiącu miałam wyjątkowo dużo). Mam wszystkie objawy PMS, tzn. pobolewanie podbrzusza, wypryski, nerwowość, bardzo mała ilość gęstego śluzu, praktycznie prawie wcale, twarde podbrzusze. Teraz w dodatku jestem przeziębiona, od kilku dni mam katar, teraz doszedł kaszel i stan podgorączkowy, konkretnie mam 37,2. Poza tym mam dośc twardą macice i nisko osadzona. Jak myślicie?

Gość PrzychodziBabaDo...
Najlepiej pójść do lekarza oczywiście. Moim zdaniem możesz być w ciąży, nie mogłabyś gdybyś nie uprawiała seksu wcale. Zrób test i już :)

Gość pytajaca009mama
WG mni kup sobie test ciązowy nie duzo kosztuje ale rozwieje Twoje wątpliwości.

Gość salllllly
jesli tak sie boisz ze zajdziesz w ciaze to nie jedz na przerywanym :)

Gość salllllly
rada na przyszlosc, po co masz co miesiac sie stresowac. A taka forma antykoncepcji czasami niestety zawodzi

Gość PrzychodziBabaDo...
zawodzi czasami, jak każda inna forma antykoncepcji :) u mnie zawiodła forma prezerwatyw :D:D

Gość TakaJednaaaaa
A czy grzybica pochwy moze opoznic miesiaczke?

Gość TakaJednaaaaa
up

Gość Ja6
TakaJednaaaaa też mam grzybicę pochwy i jak narazie miesiączki nie ma.Mi się wydaje że może się opóźnić jak się ma stan zapalny.Najlepiej sobie zrób test lub betę.

Gość anikaaaaa
przede wszytskim jesli godzisz sie stosunek pzrerywany niestety musisz miec swiadomosc zajscia w ciąże...to jest duze ryzyko.i nawet jesli facet uważa... nie jest maszyna ani robotem zaprogramowanym na dana funkcje:( i kiedys moze niezdazyc a to bedzie akurat w dni płodne i co wtedy??? a tak an temat... nie wydaje mi sie abys była w ciązy dla pewnosci zrób test ale jesli jestes przeziebiona to @ powinna sie pojawic.