Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca22

Wirus czy mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość pytajaca22

Biore tabletki, wspolzylam w tygodniu przerwy, dzien przed krwawieniem - chlopak skonczyl we mnie.Sluchajcie, zrobilam dzis rano test - wyszedl negatywny. Pare godzin temu dostalam silnej biegunki i zaczelo mi sie robic niedobrze. Czy to jest oznaka jakiegos wirusa, przeziebienia? Od kilku dni bardzo mnie telepie, mam dreszcze. Czy test zrobiony 6 tygodni po stosunku jest wiarygodny?

Tak, test zrobiony 6 tygodni po stosunku jest wiarygodny. Poza tym zażywając tabletki anty nie ma opcji aby zajść w ciążę- wiem to z własnego doświadczenia. Biegunka i mdłości- mogą być wynikiem grypy żołądkowej- akurat jest epidemia- tak słyszałam :)

Gość anikaaaaa
najculsze testy wykrywaja ciąże juz 6 dni od ZAPLODNIENIA wiec jaka masz pewnosc ze podczas stosunku doszło do zapłodnienia? zadnej... na moje oko nie ma ciązy ale zrób test jak @ bedzie sie opozniac...

Gość pytajaca22
no wlasnie do konca blistra zostalo mi 8 tabletek. Po skonczeniu tego poprzedniego opakowania, dostalam krwawienia z odstawienia normalnie, tak jak zawsze 4 dnia przerwy. I to bylo 3-4 tygodnie po tym stosunku w przerwie. W miedzyczasie bylam u ginekologa, powiedzialam o sytuacji, ale przepisala kolejne opakowania, wiec rozumiem, ze gdyby bylo podejrzenie ciazy to skierowalaby mnie na badania?:)

Gość pytajaca22
jak myslicie?