Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whiskyXD

Co was odstrasza w dziewczynach?

Polecane posty

Gość whiskyXD

no właśnie, jest coś takiego? a na co szczególnie zwracacie uwagę?

Gość innonence1234
włosy na rekach , ale jak widze u kolezanki jej wlosy na rekach takie dlugie i czarne to chce mi sie wymiotowac..

Gość whiskyXD
co do włosów całkowicie się zgadzam - i ciesze się, że jestem blondynką:D

Gość ciekawska ahds
naturalna? mówiąc o blondynkach, według mnie męzczyzn irytuja takie plastikowe, farbowane lale, wiecie co mam na mysli, kobiete która nie ma nic w głowie ( nie koniecznie jest bladynka - tylko przewaznie sie na ten kolor farbuja ) ale za to ma sylikonowe cycki, botoks w pupie i jest gotowa na wszystko, a naprawde nie ma o tym pojecia.

Gość ojej bylam u fryzjera farbowal
mi klaki no i musze sobie jeszcze tipsa zrobic a lakierow do paznokci to mam chyba z 10 w torebce- czyli standardowa gadka wiekszosci polskich pustakow

Gość trzpil
Mnie odstrasza nieuprzejmość i niestosowny ubiór. Zresztą nieuprzejmość odstrasza od wszystkich ludzi, nie tylko dziewczyn. A co do wyglądu, to rzeczywiście, nadmierne owłosienie nie dodaje kobiecie powabu.

Gość sad34521
-brudne i obgryzione paznokcie -popękane wargi -szare i nie zadbane zęby lub ich brak -włosy na rękach i nogach -sucha skóra na twarzy -przetłuszczone włosy -nadmiar perfum zmieszanych z potem

dodam jeszcze do listy powyzej - brak oczytania - nieumiejetnosc prowadzenia konwersacji - prostota zmieszana z wiejskim blichtrem - smrod papierosowy

Gość dgdsgsdfghds
Mnie jeszcze odstrasza jak dziewczyna ma takie małe wąsiki(a widziałem taką ostatni-tak po za tym bardzo mi się podobała ale jak to zobaczyłem to ....ble).Jeszcze odstrasza mnie to jak jest chamska i wulgarna :( i nie toleruje palenia więc laski z fajką też mnie odstraszają.

Gość maryjaneek
mnie też odstrasza papieros w rece kobiety, przeklinanie, wiecej mi nie potzrba.

Gość feasas
mnie odstraszaja piersi bo ogolnie wole facetow ale ostatnio polubilem dizewczyny ale te cycki najgorsze te duze raz mialem taka i nie wiedzialem co robic. duze to bylo i ciezkie. ochyda. lepsi chlopcy.