Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaaaaa

Kiedy moge zrobic test?

Polecane posty

Gość TakaJednaaaaa

Miesiaczka spoznia mi sie 2 dni, czy moge zrobic test w zwiazku z tym w obojetnie jakiej porze dnia, czy koniecznie rano, zeby byl wiarygodny?

Gość giggguli
Pewnie że tak...

Gość anikaaaaa
jezeli chcesz zrobic to nalepiej rano z pierwszego moczu, jesli jestes w ciąży to powinno juz wyjsc. narazie nie rób badan krwi, wystarczy test:) a jesli jestes niedowiarkiem, powtórz test za ok dwa dni innej firmy... ja zrobiłam 3 dni przed @ i wyszło:)

Gość TakaJednaaaaa
A jeśli powinnam dostac okres 13, to mmoge zrobic test dzisiaj wieczorem? Rano nie moge, bo nie jestem sama w domu:(...

Gość anikaaaaa
jak jestes bardzo niecierpliwa zrób dzisiaj tylko przypatrz sie uwaznie, jak to wczesna ciąza to druga kreska moze wyjsc słabiutka:) i dokłądnie przeczytaj instrukcje,,, a sorki ze pytam a dlaczego rano nie mozesz? co to za problem isc rano do wc z testem pod piżamka i zrobic go? :)

Gość TakaJednaaaaa
Boje sie, ze jestem w ciazy i juz nie moge z nerwow...

Gość dfgdfgd
Spokojnie dzisiaj mozesz ten test zrobić i to o kazdej porze dnia i nocy!!

Gość anikaaaaa
włansie, zrób dzisiaj jak sie boisz i po bólu:) ale pamietaj zeby sie dostosowac do instrukcji:)

Gość TakaJednaaaaa
19

Gość TakaJednaaaaa
w sumie kiedys robilam po poludniu i wyszedl prawidlowy wynik

Gość nioon
witam bralam regularnietabletki lecz ostatnie opakowanie przerwalam w polowie wzielam z niego 15tabletek/28 gdyz mi sie zgubily nie mialam przy sobie kolejnego opakowania by kontynuowac wiec odstawilam dostalam okres po kilku dniach z odstawienia, skonczyl mi sie on 1listopada, 2 listopada wspolzylam bez zabezpieczen czy jakas szansa zebym zaszla w ciaze? wiem ze z reguly zaraz po okresie prawdopodobienstwo jest male ale z drugiej strony moze organizm byc zachwiany przez to nagle odstawienie tabletek. kiedy moge wykonac test ciazowy? plytkowy/ betahcg?? jutro mina 2tyg od stosunku czy jest szansa ze jakis juz moglby cos wykryc czy czekaz do okresu? jednakze okres w czasie gdy tabletek nei bralam mialam zawsze bardzo neiregularny. Prosze o szybka odpowiedz bo b chcialabym zrobic test ale tez nie chce go robic na marne z racji tego ze za szybko Pozdrawiam