Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopopopopopop

welele

Polecane posty

Gość popopopopopopop

co myslicie o stole wiejskim, planocym swinaku i fontannach czekoladowych na weselech??

Gość passe
wiocha :O

Gość allubro
fontanna - może przyjemnie wygląda, ale.... na weselach raczej słodkości nie są głównym atutem przyjęcia, z fontanny skorzysta niewiele osób, moim zdaniem szkoda pieniędzy wiejski stół - zależy od regionu i gości, jeśli twoi goście preferują bimber to jak najbardziej takie wiejskie zakąski będą na miejscu świnia ma być osobnym daniem? moim zdaniem świnia dobrze sprawdza się na biesiadach i imprezach plenerowych, na weselu ludzie spróbują najwyżej z ciekawości

Gość popopopopopopop
no wlasnie dla mnie to tez wiocha, siostra miala na swoim i fontanne i swienie ale ja jednak nie chce takich udziwnien.

Gość wrrrrrrr
>wiejski stół - zależy od regionu i gości, jeśli twoi goście preferują bimber to jak najbardziej takie wiejskie zakąski będą na miejscu Aleś przywaliła z grubej rury:-D A co ma bimber do wiejskiego stołu? Raz byłam na weselu z wiejskim stołem, był ok, goście zaciekawieni korzystali, jedzenie było pyszne, a wyobraź sobie, że nie było to towarzystwo preferujące akurat ten wyborny trunek:-D "e" i " ą" was przytłacza panienki:-D

wiejski stol- jak najbardziej tak, swianiak moze byc, fontanna - nie bylam na weselu na ktorym byla wiec ciezko mi sie opowiedziec, ogolnie moze byc chociaz mnie by bylo szkoda kasy.