Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca dachu nad glowa

Kiedy mam prawo do kawalerki

Polecane posty

Witam. Czy ktos z was slyszal o tym ze jesli pochodzi sie z kawalerki dziecko po ukonczeniu 18 lat moze ubiegac sie w spoldzielni o druga kawalerke?

Gość Danjaa
jesli sie pochodzi z kawalerki???? WTF???? napisz po ludzku :O

Gość jak uzbierasz odpowiednią sumę
:)

Podobno jest takie cos... jesli pol zycia sie mieszkalo z rodzicami w kawalerce razem z rodzenstwem to mam prawo po ukonczeniu 18 lat ubiegac sie o kawalerke dla siebie...

Dzis juz jestem nie co starsza, dalej jestem zameldowana u rodzicow. Od roku jestem mezatka i musimy szybko znalesc dach nad glowa. Poprostu za 2 miesiace nie bedziemy mieli gdzie mieszkac. Na mieszkanie komunalne trzeba dluuugo czekac a na wykupienie wlasnego M nas nie stac...

raz slyszalam ze jakas znajoma mowila o kims kto sie zalapal wlasnie na takie M2

Gość Danjaa
hahah,jasne....zbieraj kase albo po kredyt a nie wiecznie liczyc na to ze cos spadnie z nieba:O co bys jeszcze chciala?? mercedesa??? to ze twoi rodzice mieszkali z dziecmi w kawalerce swiadczy tylko o ich niedorozwoju:O

ty za to masz DOROZWUJ zajebisty !

Gość Danjaa
a na co cie stac???? jak na nic to trzeba bylo nie myslec o dziecku:O litosci,nie masz dachu nad glowa ale dzieciaka zmajstrowac potrafilas i to bez zastanowienia:O boze skad sie biora takie kretynki jak ty:O

kurrwa, ludzie to jednak kompletni debile :o na pewno ktoś będzie rozdawał mieszkania za darmo :o

Gość Danjaa
na moj temat glupia gowniaro sie nie wypowiadaj bo zanim wyszlam za maz i zaszlam w ciaze zdazylam skonczyc studia,znalezc dobrze platna prace, odlozyc i wspolnie z mezem kupic mieszkanie..tak,tąpa palo wlasnie w tej kolejnosci a nie an odwrot:O i nic od nikogo nie chcialam za darmo:O

Gość Danjaa
Miecho...no i to najlepiej umeblowane:D

Gość gdgcsdfgfdfddf
kawalerka za darmo? nic nie ma za darmo Jak by były za 'darmo' to znaczy, że pochodzą z podatków ludzi, którzy zamiast strzelać bachory pracują i odprowadzają podatek. Jeszcze czego... żeby ię nieroby rozmnażały i mieskzały za moje podatki

Gość
wlasnie bylo dziecka nie robic jak nie masz warunkow a niby dlaczergoza 2 mies nie bedziesz miala gdzie mieszkac? i nie sadze zeby takie "sdtaranie" o kawalerke trwalo 2 miechy bo ona sie musi najpierw "znalezc" zapytaj w spoldzielni proste

Gość aloha hawaiiii
WIESZ KIEDY MASZ PRAWO DO KAWALERKI? KIEDY SOBIE NA NIA UZBIERASZ KASE:D:D:D:D ŻEBRACZKOOOOO:D

Gość do Danjii
Na jakie studia przyjmują analfabetki? Czytać nie umiesz, ale musisz, po prostu musisz kurwa coś napisać, nie?

Gość Danjaa
odezwala sie nastepna w kolejce po darmowe mieszkanko:D:D ile metrow sobie zyczysz patologio??

Gość do Danjii
I kolejna debilka - tadam! Bazienka, miałam cię za mądrzejszą :O

Gość jakbys zaproponowała mi
Jak to nie bedziesz miala gdzie mieszkac? To wypierdalaj pod most! I oddaj dziecko do adopcji zeby mu nie spierdolic zycia tak jak tobie twoi starzy!!

Gość atari zwei
a ja nie pochodzę z kawalerki to nic mi się jurwa nie należy ? biorę siekierę i idę pod sejm

Gość sama nie wiem co o tym sądzić
Za darmo byś chciała, do roboty pasożycie. Mi mieszkanie nie spadło z nieba ot tak sobie, muszę pracować na wszystko.

Gość do Danjii buhhhhhaaaaha
I trzecia :D Jak mnie rozwalają takie pizdy, które muszą nabić sobie posta, włażą w każdy temat, nie czytają dokładnie (albo wcale) i dodają swoje 3 grosze :D Kto się tam męczy, żeby zahasłować mój nick? Danjaa? :D

Gość jakbys zaproponowała mi
a czego według ciebie debilko wyzej nie doczytalismy??? panienka pyta czy ktos da jej mieszkanie za darmo bo biedaczka mieszkala ze starymi w jednym pokoju..straszne..wzruszaja mnie opowiesci patologii:D:D:D do tego bedzie miala dzieciora bo tylko to potrafila w zyciu zrobic:O

Gość sama nie wiem co o tym sądzić
musisz być jakimś paszczurem skoro chjtnęłaś się z kolesiem bez warunków mieszkaniowych. Sama musisz być nieudacznicą skoro nie masz swojego miejsca. Po darmochę to umiesz łapy wyciągać.

Gość
do Danjii I kolejna debilka - tadam! Bazienka, miałam cię za mądrzejszą ale o co ci chodzi? ze powiedzialam prawde? ze najpierw sie stara o lokal a potem o dziecko. opcjonalnie meza? przeciez to jest podstawa- warunki do mieszkania! i wyobraz sobie na kawalerce, liczmy 30 metrach, rodzice autorki, rodzenstwo, ona z mezem i jeszcze dziecko. i moze jakies zwierze. masakra. zero intymnosci i dla rodzicow i dla niej z mezem :/

Gość do Danjii buuuuhahahahaaa
Dziewczyny, do cholery, gdzie wy widzicie informację, że autorka jest w ciąży lub ma już dziecko ????????????????????????????

Gość icck
ej czemu ja nie widzę, w którym miejscu autorka pisze, że spodziewa się dziecka?

Gość do Danjii buuuuhahahahaaa
nie widzisz, bo nie pisała czegoś takiego :D