Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atega

dziwny okres

Polecane posty

Gość atega

Witam, mam takie pytanie, otóż od dwóch miesięcy spóźnia mi się okres około 5 dni, później nadchodzi jak zawsze, ale w tym miesiącu jest bardzo skąpy, jest krew ale mało, czy może mieć to związek z ciążą? nadmienie, że oststnio schudłam 7 kg i może to byc przyczyna?

Gość wredna_kocica_
tak, słyszałam że jak ktoś w szybkim czasie schudnie to okres zanika. przejdź sie do ginekologa, na pewno Ci odpowie. Może masz jakis stan zapalny?

Gość atega
tak dziekuję napewno się przejde, ale jeśli chodzi i wagę to nie spadła tak nagle, po prostu schudłam trochę ale nie mam niedowagi, dziwne

Gość niewiemczymjestem
moze to byc jeszcze okres bezowulacyjny. mam tak 2 rayz do roku srednio, zamiast podpaski wystarcza mi zwylkla wkladka, tak jest malutko. czekaj cierpliwie, jak ejsczze 2 razy minimum tak bedziesz miec to idz do ginka

Gość atega
dziekuję:) czyli to raczej nie ciąza? nie mam objawów żadnych, cycki małe jak były, nie bolą, ale martwi mnie to, ale dziekuję:)

Gość niewiemczymjestem
czy ciaza to na 100 CI nie powiem, ale okres bezowulacyjny ma kazda kobieta przynajmnije raz w roku, czytalam dgzies w necie o tym. nawet zcasami i pare razy. ja mialam ostatnio go na poczatku wrzesnia, same wladki mi starczaly, brzuhc nie bolal ani cycki . ;)

Gość ale dobre rady
Nie wiem, czy shudlas, bo stosowalas diete, czy nagle sama z siebie ni z tego ni z owego. Jesli schudlas nagle bez zadnych zabiegow, to galopem niezzwlocznie do lekarza.