Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cabin_crew2010

aplikacja do linii lotniczych a nielegalna praca w cv

Polecane posty

Gość bierna do czasu
masz racje, nie byla to praca na czarno ale ja w ogole nie pracowalam ;) wiec musialam cos wpisac do moich papierkow :). Proses rekrutacji jak dla mnie to byla totalna zabawa. Podeszlam do tego na luzie :). Na spotkaniu bylo ok 200 osob!!!!! Bylam w szoku bo dziewczyny bardzo ladne i zgrabne ;). Wygladalo to bardziej jak casting do jakiegos tv show :D. Krotka rozmowa z komisja. Po niej zostalo zaproszonych tylko ok 40 osob i mielismy test z anglika i tzw. krotka prezentacja zachowania sie w poszczegolnych sytuacjach (wyciaga sie karteczke z dana rola i trzeba przed komisja zagrac). Ja mialam- przygotowanie pasazerow do podrozy :). Czekalam na odp.2tyg. I w koncu zostalam zaproszona na szkolenie :). Acha. najbardziej smiac mi sie chcialo jak do papierow mialam dolaczyc KARTE PLYWACKA :D :D

Gość cabin_crew2010
możesz powiedzieć dla jakich linii pracujesz?? I jak to było ze sprawdzaniem paszportów?

nie wiem gdzie stewardess od loltow miedzykontynemtalnych sie podziala, ale w kazdym razie skor u niej rekrutacja byla jak pikus to najrawdopodobnuiej miala miejsce przed 2000. przepisy zmienily sie po WTC. inaczej nei wierze

Gość cabin_crew2010
chyba zrezygnowała... coś mi tu nie gra...

Gość JustekWu
Moi drodzy, miałam przyjemność przejść przez spotkania rekrutacyjne oraz szkolenie do jednej z linii lotniczych. NIKT nie sprawdza Twoich poprzednich posad, po prostu trzeba się im spodobać i przekonać do swojej osoby, zrobić wrażenie podczas rekrutacji.

Gość JustekWu
A już na pewno nie sprawdzają paszportu:)

Gość cabin_crew2010
a możesz powiedzieć jakie linie?

Gość JustekWu
Wizzair:)

NO TO ja juz zglupialam. powszechcnie w moim srodowisku bylo wiadomo ze w kazdych liniach lotniczych po wydarzeniach z 11 wrzesnia procedury kontrolne sa wszedzie takie same. autorko moze po prostu zaczerpnij informacji na jakims innycm forum, jakims zwiazanym z linaimi lotniczymi nie wiem, bo jak widac tu pelno sprzecznych informacji, szkoda by bylo byc cos cie ominelo, l;ub zebys sien= w cos niemilego wpakowala przez jakas bledna informacje

NO TO ja juz zglupialam. powszechcnie w moim srodowisku bylo wiadomo ze w kazdych liniach lotniczych po wydarzeniach z 11 wrzesnia procedury kontrolne sa wszedzie takie same. autorko moze po prostu zaczerpnij informacji na jakims innycm forum, jakims zwiazanym z linaimi lotniczymi nie wiem, bo jak widac tu pelno sprzecznych informacji, szkoda by bylo byc cos cie ominelo, l;ub zebys sien= w cos niemilego wpakowala przez jakas bledna informacje

Gość JustekWu
Moja rekrutacja miała miejsce niedawno więc nie sądzę żeby cokolwiek się zmieniło. Dużo zależy do jakich linii lotniczych chcesz startować? Wydaje mi się natomiast, że nie ma sensu kłamać albo coś zatajać, podczas rozmów zadają bardzo szczegółowe pytania i nie ma co się motać. W liniach, z którymi miałam okazję współpracować nie wymagali doświadczenia zawodowego.