Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aabbee

rehabilitacja niemowlaka

Polecane posty

dziewczyny podpowiedzcie , gdzie mam się udać. Moja prawie 3 m-czna córeczka nie podnosi główki leżąc na brzuszku , jest małym leniuszkiem...kiedy ją kładę na brzuszek strasznie płacze i główkę odkręca tylko w prawą stronę....

Gość nio nio
w ogle nie podnosi? czy tylko trochę jakby kiwa?

Gość kolibertos
litosci,przesadzasz kobieto:O udaj sie do jakiegos fizjoterapeuty niech obejrzy mala:O i tyle:) ale na bank jest wszystko OK,moja mala zaczela podnosci glowe z lezenia na brzuchu jak miala 4 miesiace:)

Gość akurat się nie zgodzę
to nie kwestia lenistwa ma pewnie słabsze mięśnie z jednej strony tułowia porozmawiaj z pediatrą sama możesz ćwiczyć w ten sposób że pokazujesz dziecku zabawkę z tej strony którą niechętnie używa czastem warto też przestawić łóżeczko by podchodzić do dziecka od tej 'słabszej" strony

z tym łóżeczkiem to już tak zrobiłam m-c temu a z zabawkami też tak robię , ale nie da rady i płacze

Gość jestem i juz
fajna babka z forum osmieszasz sie po raz kolejny na tym forum podnoszenie glowki w 1 miesiacu zycia nie ma nic ,powtarzam NIC wspolnego z tym czy dziecko trzyma glowe w wieku pozniejszym np.3-4miesiacu aa juz pisanie ze dziecko jest leniuszkiem to wiesz jest smieszne:D