Fifofa 142 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Nie myślałem o tym. Wiem jedno. Znalazłam produkty, które kupuje w sklepie stacjonarnym u siebie i płace za nie mniej. Pierwszy przykład z brzegu. Mam wodę perfumowaną w domu za 25 zł (wcześniej promocja 18) a na TEMU kosztuje 49zl Za 10 sztuk z Temu zobacz Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wszystkie spożywcze firmy są tam nawet mięso Ja pozyskuje swojskie wyroby bez hormonów i chemicznych dodatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Lubię spać spokojnie i wstać bladym świtem Ja też, ale tylko w okresie wiosennym i letnim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Za 10 sztuk z Temu zobacz Powtarzam. Szukam określonego sprzętu, porównuję ceny u konkurencji, czytam opinie. Mam czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Powtarzam. Szukam określonego sprzętu, porównuję ceny u konkurencji, czytam opinie. Mam czas. Napisałem coraz więcej firm z Polski jest. Allegro przy tym.to zdziercy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Napisałem coraz więcej firm z Polski jest. Allegro przy tym.to zdziercy. Bo Allegro pośredniczy w sprzedaży i ma wyższe ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Baba napisał: Ja też, ale tylko w okresie wiosennym i letnim. A ja cały rok. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja cały rok. Dobrej nocy Zauważyłam, że już kilka razy wstałam po 8 rano A co? Do czego mam się zrywać. Dobranoc. Też znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 1 godzinę temu Na Temu nawet można piwa polskie kupić albo po 10 albo cały wagon zgrzewkę. Tyskie jest takie co w Polsce nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 50 minut temu 15 minut temu, Baba napisał: Bo Allegro pośredniczy w sprzedaży i ma wyższe ceny. Temu nie pośredniczy? Jak przychodzi kurier na aplikacji w telefonie mam powiadomienie przygotuj się zaraz zawita kurier, za 5 do 7 minut jest u drzwi. To dopiero sztos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach