Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedenkoles

Jak rozkochać w sobie kobietę?

Polecane posty

Gość takijedenkoles

Cześć. Jestem facetem, mam 24 lata. Nie myślałem, że kiedykolwiek napiszę na kobiecym forum, ale skoro wiele tutaj pań, a potrzebna mi Wasza pomoc, może uda mi się uzyskać kilka wskazówek. Przez 2 lata byłem z pewną 20letnią dziewczyną. Rozstaliśmy się jakiś czas temu z jej inicjatywy. Od tamtej pory bardzo często się kontaktujemy. Rozmawiając da się wyczuć, że jej troszkę gdzieś tam zależy. Związek się rozpadł, bo było wiele trudności, ona ma bardzo wymagające studia, związek na odległość. Oprócz tego, wymagałem naciskałem, i ona się wypaliła. Nie chce żebyście mi odradzali, co mam zrobić, jak postępować...bo chce jej dać czas, a z drugiej strony być koło niej. Jeśli z tego nic nie wyjdzie, mówi się trudno, chce na nią poczekać. Bardzo mi na niej zależy, kiedy znajdzie sobie kogoś, bądź powie definitywnie żebym się odczepił to zrobię to. Wiem że ryzykuje itd, ale chce to zrobić, nikogo nigdy tak nie kochałem jak ją, ale póki co mam robić? Myślałem żeby po protu być koło niej jako przyjaciel...nie naciskać...może kiedyś się zdecyduje.

Gość takijedenkoles
mało skaldenie napisałem, sorry, nie jestem polonistą. Tam miało być: nie chce zebyście mi odradzali. Chciałbym żebyście powiedzieli jak postępować żebym jej do siebie nie zraził.

Gość takijedenkoles
chyba nikt nie pomoze, trudno.

Musisz wykazać się jako mężczyzna, uprzedzam że kobiety mają detektor kłamstw i musisz być wyśmienitym kłamcą albo naprawdę się wykazać.

Gość takijedenkoles
dzięki za odpowiedź:)

Gość Monisia1989
Witajcie, jestem od niedawna samotną matką... mam słabą sytuację materialną ale nie chce nic od naszego Państwa nie oszukujmy się pewnie i tak gówno by pomogli...niestety w takim Kraju zdziczałym żyjemy... Mam do was prośbę, zgłosiłam się do konkursu gdzie można wygrać kaszki i mleczko dla dziecka, liczę na wasze wsparcie wystarczy, że oddacie głos na to zdjęcie: http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 To nic was nie kosztuję, a mi bardzo pomoże. Proszę o poświęcenie tej 1 sekundy na głos. Dziękuję.