Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *********drogocenna***********

zareczyl sie a ja znalazlam jego konto na randkach!!!

Polecane posty

otoz tydzien temu moj facet mi sie oswiadczyl, mam piekny pierscionek z brylantem i wogole jest wszystko ok. ale... T nie jest idealny ma swoje za uszami. jak kazdy. zreszta jeden ma mniej drugi wiecej. ale do sedna... dzis znalazlam w historii laptopa, ze wchodzil na str randki.org i ma tam konto. cisnienie mi sie podnioslo. myslalam ze oszaleje. nic mu nie powiedzialam. jutro sie zobaczymy wiec nie omieszkam o tym wspomniec. jak tu ufac no jak? po co mu to konto. po co sie zareczal skoro szuka innych ja pierrrrrrrrrrrrrrr

Gość cruell von lex
ciebie będzie miał blisko dla siebie a inne będzie zaliczał proste

co mam teraz zrobic. nie wiem co on tam robil na tym portalu bo nie znam hasla. widzialam, ze sie logowal bo zostal tylko login a hasla nie bylo. jak juz bylo dobrze to zawsze musi sie cos zepsuc:(:(:(:(

Gość cruell von lex
jak to co robił chyba nie szukał faceta ?

no tak ale jak to mu teraz powiedziec. zaraz cos wymysli, ze to tak tylko. dla zartu.

Gość cruell von lex
dla żartu ? dla żartu też pewnie będzie się umawiał a potem je przeleci

Gość cruell von lex
zrób mu awanturę i tyle niech wie że nie ma do czynienia z idiotka

poradzcie cos, co ja mam teraz zrobic. zerwac zareczyny? jak ja mam zaufac. raz zawiodl moje zaufanie, obiecal ze je odbuduje. a teraz to konto na randkach i znow dol.

Gość tooooo ja
kochana, czy naprawdę tego chcesz? "raz zawiodl moje zaufanie". Słuchaj, takie zachowania tkwią w podłożu psychicznym, on to traktuje jako flirt i podbudowanie swojego ego, ale ty cierpisz. Małżeństwo z takim kimś może być fatalne- kłótnie, kłotnie... pomyśl nad zerwaniem z takim kimś

Gość a w narzędziach hasła
nie będzie?

no wlasnie nie wiem jak zzlamac to haslo kurde, macie jakies sposoby?

Gość taka jedna tam...
popros zdecydiwanie zeby przy tobie sie zalogowal i dal przeczytac wiadomosci albo zaloz konto lewe na tych samych randkach i próbuj go "wyhaczyc" moje "byłe" szczescie mialo wiele kont na roznych portalach... mamił mnie jaki jest honorowy i fair w zycie... akurat.... traf chciał ze na to wpadłam... i bye palancie!!! zrób cos z tym bo przeciez jestescie zaręczeni!!!!to cos znaczy!!!

Gość rybkatttttgb
ja to bym rozegrała inaczej. jakoś sie go zapytała sprytnie czy ma tam konto, jeśli by zaprzeczył-wygarnęłabym, że widziałam, a jak by potwierdził, to chyba znaczy, ze nie ma czego sie bać. może on tam wchodził dawno dawno zanim Ciebie poznał? Nie wiadomo czy dalej tam zagląda... Nie zrywaj od razu zaręczyn, porozmawiaj z nim.

Gość rybkatttttgb
właśnie ten pomysł z lewym kontem jest dobry. Wstaw zdjęcie jakiejś ładnej panienki, napisz do niego i zobacz co będzie.

kolezanka ma racje, najpierw spytaj, tez bylam w takiej sytuacji, zobaczylam tylko linkt w histroii, spytalam na spokojnie i powiedzial mi ze owszem wchodzil tam bo kilka lat temu mial tam konto, nie ma juz tam zadnych zdjec od dawna ale chcial to konto w calosci usunac tylko okazuje sie ze nie wie jak to zrobic i tyle. jesli ci sie przyzna to wypytaj o co chodziz tym kontem i czy nadal tam w chodzi i ciagnij za jezyk az dowiesz sie wszystkiego, jak sie nie przyzna to powiedz mu otywarcie ze wiesz o tym ze tam wchodzil i chcesz zeby sie tam zalogowal przy tobie i udowodnil ze nie robi tam nic zlego i nie ma nic do ukrycia. najlepiej zalatwic to z nienacka, przyprzec go do sciany i koniec, skoro jestes z nim zareczona to pewnie znasz go na tyle dobrze ze poznasz jak klamie, nie musisz robic niczego za jego plecami, w zwiazku trzeba grac w otwarte karty i przede wszytskim rozmawiac, nie rob tez na dzien dobry awantury bo to do niczego nie prowadzi i nie jest nikomu potrzebne, mozna to zalatwic na spokojnie, jestescie w koncu dorosli.

Gość assann
Zalóż sobie konto, wstaw jakieś super fotki z sieci i zagadaj go. Znasz go, wiesz, co lubi, łatwo nawiążesz kontakt i wybadasz, na co on sobie pozwala z innymi ;)

Gość to dobry pomysł
assann -dobrze to wymyśliłaś/eś.

Gość kaaaamiiiiilkkkkkkkkaaaaaaa
Witam, mam pewne wątpliwości i nie głupi dylemat. Powedzcie mi, gdyby wasz facet z którym jesteście od 2 lat poszerzył na tyle swoje talenty, że wyjezdzałby co tydzien na imprezy grac.. co byscie zrobiły? Jak mam sie w tej sytuacji czuc? Nie chce mu tego zabraniac bo wiem, że to jego pasja. Boje sie tych ladacznic na imprezach

Gość kaaaamiiiiilkkkkkkkkaaaaaaa
osobiscie tez bym zalozyla konto i go sprawdziła :)

Gość stokrotka 25
zaloz konto, i napisz: "jak to mozliwe ze taki przystojniak nie ma dziewczyny?" jesli twoj facet jest przystojny, jak nie zaprzeczy to juz wiesz co robić...

Monogamia jest niezgodna z naturą człowieka. Nie rozumiem was dziewczyny, czemu jesteście takie zawistne, zazdrosne, ograniczone i ograniczające? Zakompleksione, bojące się porównań. w Kajdany byście każdego zakuły i kazały patrzeć tylko na swój obrzydły pysk do końca życia. Trochę otwartości na inne osoby. błagam

Ramzes, znajdź sobie puszczalską i żyj w poligamii, nikt ci przecież nie zabroni :)

Gość obys sie nie przejechał
na otaczaniu takimi kobietami

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
załóż sobie tam konto, wstaw jakieś zajebiste zdjęcia hiperlachona w jego typie i zacznij go kokietować. Potem się z nim umów "w realu" i zrób niespodziankę. Oduczy się raz na zawsze, a będzie w takim szoku, że pewnie zapomni zapytać, skąd wiesz o jego koncie na tym portalu :)

Gość a wyzwolone kobiety twoim
zdaniem to takie co wszędzie i z każdym czy te które potrafią powiedzieć nie:)

Gość a wyzwolone kobiety twoim
a do autorki nie pakuj się w ten związek,całe życie chcesz sprawdzać jego laptopa i komórkę:O jak ktoś ma taką potrzebę żeby z innymi flirtować to przecież po ślubie będzie to samo robił:O daj sobie z nim spokój

co wy mowicie ze moze sprzed kilku lat? przeciez autorka napisala , ze znalazla ten lin w historii przegladanych stron a historia jest dzisiejsza,wczorajsza, z ostatnich 7 dni, calego miesiaca badz dwa do tylu wiec jak zagladal tam kilka lat temu?

juz wiem wszystko. zycie mi sie zawalilo. wykombinowalam haslo. zgadzalo sie. weszlam i doznalam szoku. pisal z innymi dziwkami chcial sie z nimi umawiac. kurwa serce mi peklo. przyznal sie do tego. powiedzial ze zle zrobil. blaga o wybaczenie. ale nie ja juz mu nie ufam i nie wierze.