Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamojska...za

Mąż mnie uderzył!!

Polecane posty

Gość zamojska...za

Pokłóciłam się dzisiaj z mężem i powiedziałam prawdę o jego rodzinie:(:(:(!!! Po czym on nazwał mnie dziwką:( nie wytrzymałam i uderzyłam go z pięści(bo tak wyprowadził mnie z równowagi). Ale on mi oddał, nie uderzył mnie w twarz ale popchnął z całej siły na ziemię, a kilka minut później przydusił i żądał bym odszczekała wszystko to co powiedziałam.

Gość Uuu...
STOP KONFIDENTOM!!! Oddaj mu!

Gość zamojska...za
Narazie jestem w szoku, znieważona, upokorzona. Bo usłyszał kilka słów prawdy o swojej matce. Najchętniej bym go teraz zabiła, jak on śmiał. Podniósł na mnie rękę.

Gość po pierwszy primo
normalna reakcja obronna faceta :) przecież Ty sprowokowałaś przemoc fizyczną, więc co się dziwisz ? :O oczywiście zaraz podniesie się lament kafeteryjnych piz*eczek że "jak ten cham tak mógł? 😭" ale weź najpierw zapytaj sama siebie - jak Ty mogłaś go uderzyć ? myślisz że tłumaczy Cię to, że masz szparkę między nogami ? :D w sumie to oboje jesteście siebie warci - typowa polska patologia: żona leje męża, mąż żonę :O

Gość zwykła kobieta...........
szczekaj jak każe :D ostatecznie sama w tą patologię weszłaś :P a wiesz jak mówią jak se pościelesz... miłej zabawy w przyduszaniu:D;)

Dziwne, że jak cię trzymał na tej ziemii, to się nie podniecił i nie miał ochoty ci jeszcze wsadzić... tym się powinnaś martwić, a nie takimi blachostkami

Gość zamojska...za
A wiecie że przy takim popchnięciu on mógł mnie zabic, odepchnął mnie z całej siły, po czym dusił i kazał mi odszczekac to co powiedziałam na jego rodzinę. Dla świętego spokoju by mnie puścił powiedziałam że się myliłam i poszłam jak najdalej od niego.

"nie wytrzymałam i uderzyłam go z pięści(bo tak wyprowadził mnie z równowagi). Ale on mi oddał..." po pierwsze żeby było jasne...JESTEM RPZECIWKO RPZEMOCY. A SZCZEGÓLNIE RPZECIW KOBIETOM Ale Moja droga...jak wyskakujesz do kolesia z piesciami i bijesz go po mordzie to nie lciz na to ze on zawsze bedzie tym bystrzejszym i stanie sie oaza spokoju. Ja rozumiem ze kobieta jestes i wogóle. Ale ...ale... ale zalu nie czuje w tym przypadku...

Gość do tego przyglupa od tematu
I znowu ten denny temat ile razy bedziesz wymyslal te same tematy postaraj sie i wymysla cos lepszego pawianie!

Gość renault megane
tak faceci to hooye

Gość wredna menda
wzruszyła mnie Twoja historia 😭😭

Gość omg666
Dawajcie na ring ! ! !

Gość zamojska...za
A co mu taka kobieca ręka zrobi, uderzyłam go bo nie wytrzymałam, nazwał mnie dziwką, każda normalna kobieta by tak zareagowała jakby jakikolwiek mężczyzna ją obraził. Ja mu powiedziałam prawdę o jego matce i całej tej jego rodzince. Miałam prawo do takiego zachowania, a on? rzucił mnie na ziemie, z całej siły a później prawie by mnie udusił, o mało by mnie buc nie zabił.

Gość omg666
Ale on mógł zrobić to samo. Powinien być przygotowany na cios skoro ją przyduszał. Przecież zna żonę i mógł się domyślić, że odda strzała.

Gość omg666
A jaka jest jego mama? Skoro do niej też masz uprzedzenia to może ona mu kazała ci wpier....

Gość zamojska...za
Jaka jest, głupia, bezrozumna baba, w dodatku mówi po wiejsku i nie umie jesc nożem i widelcem. Posługuje się samym nożem a często potrafi mówic szczypliwe uwagi. Nie wytrzymałam i sklnęłam jego matke w awanturze z nim, a także reszte jego rodziny. On nazwał mnie dziwką, wtedy dostał ode mnie w twarz a on zrobił dalej to o czym już pisałam.

Gość polka w banku
jesteście siebie warci, tyle :)

Gość omg666
Fajna babeczka, nie rozumiem zdegustowania. A czym ty byś chciała, żeby jadła kubkiem?

"Nie wytrzymałam i sklnęłam jego matke w awanturze z nim, a także reszte jego rodziny.." Powinien cie porządnie zlać. A w ogóle śmierdzi prowokacją ;)

Gość omg666
Powiem tak... weź go na rozmowe. Wytłumacz mu wszystko... jak nie będzie chciał słuchać to na karnego jeża z nim. A jak jeż nie pomoże to wiesz co robić, 2 strzały i po nim. Tylko gorset taki ortopedyczny załóż, jakby dusić cię chciał!!

Gość zakladajac ze taka sytuacja
mialaby miejsce - to Twoj maz powinien Cie lac i tylko patrzec czy rowno puchnie.

Gość malinkowapi
to prowokacja,ale w rodzinach tak jest , twoja matka to ,twoja matka tamto uważam że to gówniarskie postepowanie