Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętniak z Polski

Oglądałem dziś to reality show ''Łabędziem być'' na polsacie i zadam wam pytanie

Polecane posty

Gość da się....
Nie znam nikogo, kto by taki zabieg miał. Mnie też powiedziano, że skuteczny. Nie wiem więc. Jedyne co mogę teraz Ci radzić to idż na forum uroda i tam zapytaj - wieksza szansa, że odezwie sie ktoś kto taki zabieg miał . Na uczuciowym niekoniecznie.

Gość pirat na pokładzie
Dla mnie to pedalskie.

Gość nie iii
hój :)

Gość Tarot zapraszam
aniela

Gość Przeciętniak z Polski strażn
Podnosze i zapraszam do czytania i porad.

Gość Moja mama to tam madl
tez mam zamiar jak ty sie zmienic :D

Gość co do naczyniek na twarzy
są sposoby dziwię się że dermatolog nic nei polecił sama robiłam sobie "śniegowanie" u dermatologa, to nacieranie płynnym azotem, mnei pomogło, chociaż po zabiegu to dopiero miałam czerwone piekące policzki można też stosować naświetlanie Soluxem z niebieskim filtrem, popytaj w gabinetach kosmetycznych tak jak ktoś napisał łykaj Rutinoscorbin i wit C oraz PP, uszczelniają naczynia krwionośne używaj delikatnych kosmetyków do mycia, najlepiej od cery naczyńkowej, dobre są apteczne SVR albo Eris dobrze zabezpieczaj twarz przed słońcem, zimną przed mrozem: koniecznie tłusty krem

Gość Tarot zapraszam
:)

Gość upupupupupap
apapap

Gość L.H.O.O.Q
tak, dałoby się. wiadomo, że nie każdy jest super piękny, ale pozbycie sie trądziku, ładny uśmiech, niezła fryzura, nowa garderoba czynią cuda. i tak: dermatolog na kase chorych dentysta jest rowniez na kase chorych na siłownie wcale nie trzeba wydawac takiej ilości kasy jak tu ktos napisał. mozna biegac, robic brzuszki, pompki, kupic sobie jakies hantle i co? nie bedzie efektu? bedzie. tylko potrzeba duzo czasu i maaase silnej woli.