Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

ciąża-wpadka jak to się stało?

Polecane posty

tutaj wpisujcie jak powstały wasze dzieci mimo zabespieczen bardzo mnie to interesuje bo stosuje rozne metody anty. Jak to bylo u was?

Gość odpowiadam.........
moje dziecko jest kochana pomyłką w obliczaniu dni płodnych:)

Gość buraczysko ćwikłowe
u mnie zawiodły tabletki

Gość buraczysko ćwikłowe
u mnie zawiodły tabletki

Gość feasas
u mnie zawiodly plemniki bo sa zmotoryzowane i nawet najgesciejszy sluz nie zatrzymal ich. mam corke

a co sadzicie o prezerwatywie? czytałam ze kazda ma jakies mikro dziurki które mogą przepuścić kilka plemników i ciąża z prezerwatywy zdaza sie zadko ale jednak

Gość z gumkami jest tak
ze jak sie prawidlowa je zaklada to jest ok a jak nie bywa roznie :)

Gość Dziewczyna z Południa
hehe, ja tez pomyliłam się w obliczeniach, po imprezie (pamiętam jak przez mgłę ;), trzyletnia córeczka, nigdy nie miałam większego szczęścia w życiu :D

Gość a jak to było z tabsami?
a tabletki zawiodły tak po prostu? czy może jakiejś zapomniałaś, pomyliłaś się co do godziny, piłaś jakieś zioła, leki itp itd?

Gość a u mnie w biedronie kupowali
a u mnie niestety do tej pory nic nie zawiodlo, nawet brak antykoncpcji:(

Gość dfag
u mnie była sciema, zona jadla tabsy jasmin i zaszla. nawet gin w to nie wierzy, jasna sprawa ze zlapala mnie na dieciaka. zmuła.

Gość Danu.ta
Ciąża nigdy nie jest z wpadki, zawsze z seksu.

odnośnie tych prezerwatyw dokłądnie o ich zawodnosci to mowimy o pękaniu a w ogole jak można je źle zalożyc, jakos wyobrazić sobie tego nie moge

Gość Karolyyna24
u mnie głupota i alkohol :) po studniówce - szczerze to nie pamiętam, ówczesny chłopak, a obecny mąż powiedział mi tylko rano że fajnie było :) Lenka ma 4lata i ma się znakomicie :) a dla mnie ta studniówka byla baardzo pamiętna i cudowna :) tak to pewno bym czekała do 30 na dziecko, a tak po 30 będe miała 10letnią córę :) jestem szczęściarą :)

Gość Jerzyplemnik
ja zakładam swoim wszytkim plemnikom malutkie prezerwatywy i nie ma mowy o wpadce :classic_cool:

my stosujemy z chłopakiem prezerwtywy bo to ponoc metoda dajaca ok 90% skuteczności, lecz zawsze istnieje jakies ale. Moja kolezanka ma 2 dzieci z prezerw. wiec nie wiem gdzie jej facet sobie je zakładał skoro 2 razy wpadli...

Gość ewelala
ja bym chciala zaplodnic bednarka....ale nie wiem jak.

Gość fruttyy
A czy u kogoś zawiodła może antykoncepcja postkoitalna, czyli tzw. tabletki 72h po?

one nie są 72h PO tylko DO 72h... a im wiecej tych godzin upłynie, tym ryzyko, ze ciąza "zaskoczy" jest większe - w zasadzie 99% skutecznosci mają tylko w pierwszej dobie ... ktoś ulotki nie doczytał ;P

Gość moja wpadka
zadnej wpadki nie bylo, przed ciaza mialam spirale ale jak przyszedl czas to wyjelam i ciezka tyrka, pierwszy miesiac nic, placz lament itd drugi miesiac 100% udany w 4 miesiacu dowiedzialam sie ze to blizniaki.. tylko pogratulowac

Gość ja tam nie wierze
ze przy tabletkach mozna zajsc w ciaze od 8 lat biore tabletki i to rozne b mocne b slabe sex uprawiam codziennie albo co 2 dni i jakos w ciaze nie zaszlam tylko trzeba wiedziec ze nie mozna pic stosowac antybiotykow sa specjalne sposoby postepowania przy wymiotahc i biegunce itd teraz od roku nie stosuje tabletek jestesmy na prezerwatywach i tez w ciazy nie jestem

Gość ja tam nie wierze
a metoda kalendarzykowa nie wiem co za jelopy sie na nia decyduja przeciez to nie jest metoda antykoncepcji tylko naturalne PLANOWANIE RODZINY