Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczółka Maja :)

Koleżanki od 27 -33lat mądrej, życiowej, mężatki - Szukam do poplotkowania

Polecane posty

tak to prawda. Ja też byłam niedojrzała zupełnie i do małżeństwa i do matkowania, dlatego wyszłam za mąż i nie od razu pchałam sie do pieluch.

bo mi się wydaje ze wiek nie ma różnicy.. czy masz 20 czy 30 lat, nigdy nie wiesz co będze za 2 lata,czy nie poznasz kogos nowego, czy twój partner cie nie zostawi... wiecie, chyba zależy tez od dojrzałości. Kiedy patrze na moich rówieśników to czuje się przy nich jak stara baba :P ale nie zmieniłabym niczego jakbym mogla cofnac czas.. zreszta co wam bede duzo gadac:) same rozumicie o co chodzi:)

ale oczywiscie;) mnie nie chodzilo o romanse tylko ze po 30 bardziej znasz siebie i swoje potrzeby, zreszta zauwazylam u siebie i znajomych ze przewaznie kobieta im starsza tym idzie do przodu a mezczyzna niekoniecznie.... ale jak podkreslam nie ma reguly i kazdy przypadek jest inny ;)

planowalismy z mężem zareczyny ale ze wpadlismy, poszlismy dalej no i wzielismy slub, potem przyszedl na swiat synek:) racja, ze nie wolno pakowac wszystkich do jednego wora czy tam szuflady :P ale boje sie, ze mi coś kiedyś odbije..(albo jemu!) wiecie, mąż jest jedynym facetem którego kocham, kochałam, i sie seksiłam :) co o tym myslicie?

to tak jak ja ;) a po ile macie lat? wiesz co u mniej powazniejszy kryzy byl dopiero po 11 latach i dalej pracujemy nad zwiazkiem...

dziewczyny nie ważny wiek tak na prawdę. trzeba być przygotowanym i stabilnym emocjonalnie żeby sie potem nie rozczarowac.

a uwazasz ze 20 letnia kobieta jest stabilna emocjonalnie? bez obrazy ale ja nie. Wiecie co czas pokaze ;)

wiesz chodzi mi o to ze majac 20 lat wydaje sie ze jest sie bardzo dojrzalym i wie sie wszystko ale im jestesmy strasze tym nabieramy wiekszego doswiadczenia. Uwazam ze ja jak mialam 20 lat oczywiscie czulam sie bardzo madra a tak naprawde smiac mi sie chce z mojego podejscia do zycia jakie wtedy mialam. Jednak podkreslam ze nie ma reguly i kazdemu szczescia zycze ;)