Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeeer

Studiuje dwa kierunki!!

Polecane posty

Gość aeeer

Dziennikarstwo - studia wieczorowe od poniedzialku-srody, jestem na II roku. Oraz Kulturoznawstwo zaocznie na I roku :). Bede miec dwa licencjaty! Czy po licencjacie z dziennikarstwa moge isc na magisterska politologie a z kulturoznawstwa napewno pojde na historie sztuki :) Prosze o wymiane jakie mam mozliwosci i perspektywy po skonczeniu obu tych kierunkow :)

Gość zaocznie dwa to nawet
nie jeden porzadnie :O

Gość Gigantomar
www.tnij.org/4th3d

Gość i sie potem dziwic ze od
sprzataczek wymagaja znajomosci jezykow i studiow wyzszych, skoro byle swistek mozna zdobyc od poniedzialku do srody :O poziom edukacji w tym kraju to jakas kpina :O

"w biedronce na kasie albo kible szorować " po co jej tak piszesz? chyba z zazdrosci.. przeciez po skonczeniu tych 2 kierunków bedzie miala bardzo duzo mozliwosci, nie tylko biedronke i mycie kibli, ale takze, żabkę, jeżyka, carrefour, tesco... wlasciwie nieograniczone mozliwosci

Gość a co byś chciała w życiu robic
Zastanów sie najpierw nad tym, a potem kształć sie pod tym kątem, a nie odwrotnie.

Gość aeeer
Ale ataki ;) Studiuje po prostu to co mnie interesuje, nie musze koniecznie wyladowac na kasie w supermarkecie ale moge pracowac w swoich zawodach. Po dziennikarstwie moge pracowac w agencji reklamowej, prasie , radiu, telewizji. Po kulturoznawstwie rowniez moge zlapac dobra prace. Jak to mowi moja mama praca jest na wyciagniecie reki w kazdym zawodzie, tylko ludziom sie nie chce pracowac ;)

powiem krotko: moja kolezanka matury nie zdala a miala prace w biurze, ja zdalam mature i technika i pracy nie mam... ot polska rzeczywistosc...nie mam nikomu za zle bo liczy sie dobre lizanie dupy :)