Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie byla naiwna do dzis

nie rozumiem jego, czego on chce?

Polecane posty

spotykam sie z chlopakie juz dlugo, bylo fajnie pozniej on powiedzial,ze to bez sensu po czym po tygodniu prosil o powrot mowil,ze beze mnie nie potrafi zyc,wrocilam pozniej znowu cos podobnego i znowu powrot bo on prosil a ja sie zakochalam na zaboj..i dzis..za nami cudowny weekend,on naprawde mowil rzeczy,ktorych nie powiedzial by kolega kolezance... a on mi dzis pisze ze jestem tylko jego przyjaciolka i on nie chce mnie zranic, napisalam mu,ze mogl sie zastanowic wczesniej i niech nawet nie przypoina sobie o mnie jak wypije, dlaczego on mi to robi

Gość nepheutes
kolejna naiwna panienka, oj bidulka, nie daj się wykorzystywać kobieto

ale dlaczego on tak robi, ja widze ze jemu zalezy jego znajomi mowili ze tak bardzo sie przy mnie zienil..i co :O

Gość moja rpzyjaciolka miala
tak jak Ty po 5 zerwaniu gdy ona zaczela sie spotykac w koncu z kims innym to on chcial do nij wrocic i sie jej oswiadczyl...bylo super przez jakies3-4 miesiace....zerwal zareczyny.....cos pies ogrodnika, sam nie wezmie a drugiemu nie da...dzieciak i tyle. Nigdy juz do niego nie wracaj a zobaczysz ze za jakis czas ebdzie chcial zebys do niego werocila..ale badz w koncu madra...daj sobie z nim spokoj