Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starosc nie radosc

jak zregenerowac cerę po przejściach

Polecane posty

Gość starosc nie radosc

mam 28 lat, moja skóra zawsze się dobrze regenerowała. nawet na tyle dobrze ze jeszcze z 2 miesiące temu zostałam poproszona przy zakupie alkoholu o dowód.. ale zaczelo sie 2 tyg temu bylam na imprezie, wiadomo alkohol, zadymione powietrze, wstalam rano mialam doslownie wory pod oczami praktycznie na oczach, skore taka poszarzałą ale jakos doszlam do siebie... teraz w sb znow poszlam na impreze i znowu wygladam nieciekawie.moja skora tak jakby powiedziala DOŚĆ , jest zmeczona, zszarzała ..powiedzialam sobie dosc knajp bo tylko to moze byc pwoodem ( pije duzo wody, jem codziennie warzywa i owoce, uprawiam sport) ale jak ja zregenerowac??? dodam ze stosuje melczko do zmywania makijazu plus tonik plus krem nawilzający ale to chyba za malo:((((((((((((( poradzcie dziewczyny , jak na razie znalazlam dla siebie jedna rade- zero alkoholu ale co dalej?

Gość mrowa 09435
Serum z wit. C (biochemia Urody), krem/tonik z niacynamidem (też Biochemia albo Zrób sobie Krem), toniki z kwasami. To na rozjaśnienie najważniejsze, a tu masz listę podstawowych składników pielęgnacyjnych ogólnie: http://www.femineus.pl/index.php?topic=6348.0

Gość cccxxxtt
no młodsza już nie będziesz. czas skończyć z imprezami, usiąść w fotelu i zacząć robić na drutach czapeczki dla wnuków.

Gość starosc nie radosc
hahhahaha pomysle nad nowym hobby;)))) dzieki mrowa za odp ja wiem ze mlodsza juz nie bede, ale jak keidys wszystko po mojej skorze spływało teraz widze ze niestety odciska piętno, stad chce zadziałac

Gość tez mam zniszczoną cere
jestem bardzo zainteresowana jakimś serum z witaminą C oraz czymś z kwasem migdałowym, ale to pierwsze jest szczególnie ważne, patrzyłam na mzidła ale w ogóle nie wiem co mogłabym wybrać