Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

to ja znowu gazia

Polecane posty

Wpadla mi do głowy taka mysl, ze ona czyli ta baba z sanatorium , co on z nia romansuje, to on nal ja wczesniej! Czułam to! On moze ja poznal w sanatorium jeszcze w Ciechocinku, lub na jakims portalu randkowym, sama nie wiem. ja to czuje, że te babe zna dłużej . A do Kołobrzegu ja zwyczajnie zaprosił i wynajął jej pokój. Mnie nie kazał przyjezdzac , bo była tam ona. moze z tydzień. Czy dobzre kombinuje? Dzisiaj wypłacił 1100 złotych wczęsniej tez po pare stówek. zapytałam co kupił, odparł, ze g....o. W końcu powiedział , ze pozycyzł komus . ja mysle, ze może jej? Moze i nie. Moze podarował? Chyba mi łeb peknie. Bo teraz mi świta, że on od jakiegos czasu byyl dziwny. odległy, ordynarny, to teraz juz wiem , dzieło tej kobiety. On twierdzi, że ja zazdrosna jestem. Gów.o prawda, zbyt mało czujna byłam. Nigdy bym nie przypuszczała, ze on sie nacapi na te babe. NIGDY. Na dodatek, on sie tak zachowuje , jak bym to ja była winna temu, noralnie szok. Dla niepoznaki wypomina m czlowieka sprzed 30 lat. Szok. Te wypominania to sa dobra wymówka do jego zagrywek. jestem zmęczona tym analizowaniem i nie umiem zrobic kroku wprzód.klatwa? mozę siostra rzuciła na mnie klątwe? Nie wiem. Moze jej dzieci,za to że sie z nia skontaktowałam po latach? Czy ja głupia jestem?

Gość hhgggg
gazia, sorry ale piłaś?

Nie , nie lubie alkoholu,czuje sie okropie , bo ten drnsie do mie nie odywa, wypłca kae, wydaje na prawo i lewo.

Nie wiem co myslec, nie wiem co dalej. Co dalej. Czemu byłm święcie przekonana, ze ten stary dran, jest zainteresowany tylko piwskiem i kolegami.A ta zdzira udowodniła ze nie. pewnona portalu randkowy ją zwabił. Gdybym mgła wiecej wiedizec.

Gość hhgggg
przecież pisałaś o tym na innym topiku każdy radził Ci kopnąć dziada w doopę albo przynajmniej opieprz urządzić pokaż mu trochę rogi, a nie znosisz wszystko ze stoickim spokojem gdzie masz jaja?

Napisac do tej francy jak długo go zna? Nie powie. Bo moze chce go wydoic z kasy.

Gość hhgggg
no jasne odstaw go od łoza i stołu niech odczuje na własnej skórze, że coś jest nie halo nie może być tak, że facet się łajdaczy, a ma podstawiony pod pysk obiad, uprane i posprzątane no ludzie😭

Myslałam mu zrobic mu grande , ale mi sie nie bardzo chce drzec morde, za ściana mieska chory człowiek, no i mnie sma łeb napiernicza.

jak dotzrec do tej aby , jako obca osoba , nie jego zona?

Ta baba cos kombinuj e, tylko co? intuicja milczy .Miałm sen. Śniła mi sie mama i mówiła ,uważaj na kogos, chca Cie oszukać .Czy to o to chodizło?

Kóregos dnia zrobie grande, ale jak sie lepiej poczuje moze.