Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sometimes i like you

Ja będę prezydentem!

Polecane posty

Ja kiedyś zostanę prezydentem i wtedy Kaczyński Jarosław przy mnie to pikuś. Już widzę te nagłówki w Wyborczej i innych takich: Demokracja jest zagrożona. XYZ krzyczy na platformę. Tak. Będę upajać się tymi nagłówkami. To będzie oznaczało, że się boją. Jeśli się boją to dobrze. Muszą się bać. Bezkarni być nie mogą. Może przy tym dojść do jakiś buntów, aczkolwiek myslę, że dopiero wtedy ludzie zdadzą sobie sprawę z tego co się tak naprawdę dzieje. Staną po mojej stronie i w końcu nastąpi uwolnienie. Tak tak tak. To nie są słowa rzucane na wiatr. Wszyscy teraz się bogacimy, aby stworzyć wlasną telewizję. Każdy z nas jest inny, toteż każdy używa innych metod. Korzystamy z życia jak się tylko da. Zdobywamy pewne rzeczy różnymi metodami. Inni fair, inni już przekraczają pewną barierę dopuszczalnych czynów, twierdząc, że cel uświęca środki. Występujemy pod hasłem Najlepsza Droga dla Polski. To jest cel, któremu poświęcamy wszystko. Kto wie może pomożemy też innym krajom. Jeden z naszych ludzi ma teraz pewne kłopoty. Oj bo będzie źle. Nie zniszczą nas. Nasza grupa jest podzielona na kilka podgrup. Każda jest za coś odpowiedzialna, za jakiś odcinek który musi zawojować. Tak, bo to nie jest sport, to jest wojna. Oni chcą wojny, to ją dostaną. W końcu idzie tutaj o wspólną sprawę jaką jest Polska. Do boju! Z Bogiem, Amen.

Jeszcze wszyscy do mnie dołączycie. Bedziecie mieli dość tego smrodu!