Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemnr500

Nahalna panienka

Polecane posty

Gość problemnr500

Znam panienke która jest starsza od mojego faceta 0 3 lata i proponowała dla niego seks. JEST NACHALNA WIEM GDZIE PRACUJE CO ZROBIĆ

Gość kattka5
obić morde 🖐️

Gość jesteś z Podlasia?
"proponowała dla niego seks" może się czepiam, u nas mówi się "proponowała mu seks".

Gość peecza
Olac niech Twoj facet cos z tym zrobi

Tu problemem, jak czytam jest ten twój facet. Moja ex nigdy(chyba) nie dowiedziała się ile kobiet mnie podrywało jak byliśmy razem.

Gość problemnr500
ale ona wie o mnie i widziałą mnie nie raz i tratuje mnie jak powietrze po prostu ona jest jaką nimfomanką rozumiecie ? ona wie że on jest ze mną już długo ...chcę jej dopieć moze powiedzieć w jej salonie fryzjerskim że wiem że lubi się zabawiać z młodszymi facetami

Gość antyglupocieeee
sex dla niego?,boze porazka

Powtórzę, problem to ty masz ze swoim facetem. Skoro to nie jego problem.

Gość qfrwbht5hgc etag
co ty gadasz Myrevin? Moze koles zle sie czuje z tym, chce pomocy, jest szczery...ja ucieszylabym sie gdyby mi moj koles cos takiego powiedzial, a nie ukrywal i sie cieszyl jak glupek.

Hm.. skąd założenie że mnie to cieszyło? Ale, wydaje mi się że i tak nie dojdziemy do porozumienia. Jego podrywają, to jego problem powinien być, a nie jego rodziny. Wiem że dziś w świecie gdzie feminizm szaleje może się to wydać dziwne. Odwróćmy sytuacje. Nie wyobrażam sobie sytuacji bycia z kobietą, która opowiadała by mi ilu to facetów słało jej zalotne spojrzenia w drodze do pracy. A zdarza się to każdemu bez względu na płeć.