Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
NieMamGłowyKurde

Zadanie na niemiecki - POMOCY

Polecane posty

hej, muszę mieć te zdania przetłumaczone na niemiecki. z niemieckiego jestem kiepski :( potrzebuje zeby ktos mi sprawdzil to co sam utworzylem, poprawił i uzupełnił to czego nie ma.Proszę pomóżcie! A więc to są te zdania: 1.Wakacje spędziłam w Polsce - Ich habe meine Sommerferien In Polen verbracht. 2.Najpierw pojechałam z rodzicami nad morze - Zuerst bin ich mit meinen Eltern nach Meer gefahren. 3.Pojechaliśmy pociągiem - Wir sind mit dem Zug gefahren. 4.Byliśmy tam 2 tygodnie, od 12 do 25 lipca - ... 5.Była bardzo ładna pogoda - ... 6.Mieszkaliśmy w bardzo ładnym i przytulnym hotelu - Wir haben im hbsch Und gemutliche Hotel bernacht. 7.Pływałam w morzu i grałam w siatkówkę plażową - ich habe im Meer geschwommen Und Beachvolleyball gespielt. 8.Poznałam dużo nowych przyjaciół - Ich habe neue Freunde kennen gelernt 9.Moje wakacje były bardzo ciekawe i wesołe (czy coś w tym typie) 10.W sierpniu zorganizowaliśmy z przyjaciółmi wycieczkę rowerową - Im August mache ich mit meinen Freunden eine Radtour.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować