NieMamGłowyKurde 0 Napisano Listopad 15, 2010 hej, muszę mieć te zdania przetłumaczone na niemiecki. z niemieckiego jestem kiepski :( potrzebuje zeby ktos mi sprawdzil to co sam utworzylem, poprawił i uzupełnił to czego nie ma.Proszę pomóżcie! A więc to są te zdania: 1.Wakacje spędziłam w Polsce - Ich habe meine Sommerferien In Polen verbracht. 2.Najpierw pojechałam z rodzicami nad morze - Zuerst bin ich mit meinen Eltern nach Meer gefahren. 3.Pojechaliśmy pociągiem - Wir sind mit dem Zug gefahren. 4.Byliśmy tam 2 tygodnie, od 12 do 25 lipca - ... 5.Była bardzo ładna pogoda - ... 6.Mieszkaliśmy w bardzo ładnym i przytulnym hotelu - Wir haben im hbsch Und gemutliche Hotel bernacht. 7.Pływałam w morzu i grałam w siatkówkę plażową - ich habe im Meer geschwommen Und Beachvolleyball gespielt. 8.Poznałam dużo nowych przyjaciół - Ich habe neue Freunde kennen gelernt 9.Moje wakacje były bardzo ciekawe i wesołe (czy coś w tym typie) 10.W sierpniu zorganizowaliśmy z przyjaciółmi wycieczkę rowerową - Im August mache ich mit meinen Freunden eine Radtour. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach