Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka347

Zaczynam odchudzanie!!! 16.11

Polecane posty

Gość olalalalalala
Ja tam gówniarą nie jestem. A poza tym niektórzy mają wrodzony dobry metabolizm i mogę siąść i żreć i nic nie tyją.... a jeszcze inni lubią sport

Gość EssexBoy
zawsze bylem grubasem , i pierdolenie o lepszym metabolizmie wkladam pomiedzy bajski. Powiedziec Ci czemu ?? Bo wiem ze nie mam umiarow w jedzeniu , gdy mam przerwy pomiedzy dietami , to wpierdalam na potege co popadnie byle slodkie badz tluste.

Ja do tej pory jadłam ile wlezie, niektórzy byli w szoku ile jedzenia potrafię pochłonąć. Niestety w ciągu ostatniego roku zauważyłam,że zaczyna odkładać mi się zbędny tłuszczyk, dlatego czas wziąć się za siebie.

Gość brunetka347
przestancie sobie robic z ludzi jaja! Nie mam nic do Pan z nadwaga, jestesmy kobietam i i musimy sie wspierac... od roku zaczynam odchudzanie w kazdy poniedziałek, dzis przelozylam to na jutro heheh ale DAM RADE!

Gość brunetka347
tez lubie jesc, to chyba moj nalog, niewazne co byle tylko ruszac buzią :):)

Gość ala13444
jak znajdzie porady co i w jakich ilosciach jesc zeby dostarczyc organizmowi potrzebnych skladnikow to sama bedzie mogla sobie cos ulozyc... poza tym odchudzanie to nie sama dieta! zacznij od regularnych cwiczen!

Gość firefoxikkk
tak własnie JA !! :D 3 kilo to moj cel :)

Gość firefoxikkk
moj facet przytl 13 kg... w 3 tyg schudł 6,5 kg :) nie jadl po 18, jadl ryz zamiast zemniakow, rano wieeeelke sniadanie, makaronu malo, slodycze rzadko.. No i bez cwiczsen tyle schudl.. teraz zaczyna cwiczenia

Moim jest 5 kg, do końca tego roku. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Gość firefoxikkk
mi latwo chudnąć.. wystarczy ze tydzien 2 tyg bez slodkiego do 18 jedzonko chleb czarny, ryz zamiast ziemniakow i malo makaronu i 2 kg mniej.. Zawsze latwo mi to przychodzilo ale to bylo ponad rok temu od roku przyytlam 2 kg... i wlasnie teraz chce je zrzucic bo wiem ze w zime swieta itd bede jesc jesc i jesc no i wtedy to już jak znow dojdzie 2 kg to sier zalame :D

Gość firefoxikkk
dlaczego nie warto ?;o poczekac az sie bardziej zapuscimy? no proszę Cię :) lepiej dmuchać na zimne

Gość brunetka347
podobnie jak kolezanka 5 kg do konca roku:( duzo duzo wodyyyy pijmyyy!!

Gość firefoxikkk
wiem wiem :D woda herbata woda herbata miedzy posilkami caly czas:) i na slodziku tez jade.. ale to od tygodnia czy dwóch.. w sumie wspieralam mego faceta:D A etraz moja kolej ..

Muszę zamienić słodkie napoje na wodę. Najgorszym moim nawykiem jest jedzenie późnym wieczorem, za nic nie mogę się go pozbyć. Zażywacie jakieś tabletki wspomagajace odchudzanie? Bo zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem nawet czy jakieś są skuteczne

Gość dopiero dotarło
akurat tabletka jestem przeciwna, a jka to jest z alkoholem, duzo imprezuje i pije duzo alkoholu z piwa rezygnuje, a co z wodka?? mozna pic??

Wódka jest kaloryczna. Ja też bardzo dużo imprezuję i z alkoholu nie zrezygnuję. Jednak zawsze składa sie tak, że po imprezach sporo chudnę. Nie mówie o jednym wyjściu, ale kilkudniowym imprezowaniu.

Gość brunetka347
tez pije duzo alkoholu, uwielbiam piwo :(:( pewnie juz w ten weekend sie nawale i co z dieta?

Gość firefoxikkk
prawcowalam w odzywkach kulturystycznych i polecam scorch animal cuts i venom

Ja ograniczę tylko jedzenie. Do tej pory nie zauważyłam tycia od ciągłego imprezowania, wręcz przeciwnie. Jesteś na jakiejś konkretnej diecie, czy poprostu ograniczasz posiłki?

Gość firefoxikkk
piwa unikajcie wode mozecie chlac;d

Gość brunetka347
jestem na diecie (tzn bede) warzywnej, sniadanie jakis pomidor, obiad warzywna, kapusniak, kalafior itd.