Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklankawoody

niesłuszne oskarżenie

Polecane posty

Gość szklankawoody

kolega przespał się po ostro zakrapianej imprezie z jedną dziewczyną. nie znali się za dobrze właściwie nic ich wcześniej ze sobą nie łączyło. na drugi dzień pojawiła się u niego z żądaniem zapłaty 4tys zł, bo jeśli nie, to zagroziła, że zgłosi sprawę na policję.. kumpel nie wie co ma robić... jest absolutnie nie winny! i doszło do żadnej przemocy.. nie jest winny ale boi się, że jeśli nie zapłaci to będzie musiał latać po sądach. jakie jest prawdopodobieństwo, że nie da rady wybronić się z tych oskarżeni? nie było świadków ani dowodów... poza tym fakt, że chce kasę już o czymś świadczy. Poradźcie coś!

Gość ivuwq
a jak nie dostanie kasy to co zrobi ?

Gość ja używam
niech sie z nia jeszcze raz spotka i nagra rozmowę

Gość ja używam
i niech szybko sam zgłosi próbę szantażu.

Gość niech idzie i pierwszy zglosi
próbę wyłudzenia

Gość cmentarz dla zwierzaków
Chciał dymać to niech tera wyskakuje z forsy heeehe dobre...

Gość szklankawoody
nie ma z nią kontaktu!nie ma jej nr tel! nawet profilu na portalu społecznościowym nie mogliśmy znaleźć... ma przyjechać od razu po pieniądze za kilka dni. ale co zrobić jeśli wniesie oskarżenie? jakie ma szanse na sprawiedliwy wyrok?

Gość szklankawoody
jak ma zgłosić szantaż skoro nie ma dowodów?? wiecie jak to wygląda od strony prawnej?

Gość ja używam
niech zgłosi.Jak przyjedzie po kasę bedzie na nią czekała niespodzianka.Najlepiej niech sie ktoś schowa i wkroczy jak weźmie kasę.Laska nie ma na nic dowodów więc nie wygra.

Gość od strony prawnej ona
musi takze miec dowod na to, ze do czegos doszlo. jezeli przedatwi dowod w postaci obdukcji lekraskiej swiadczacej o tym, ze doszlo do gwaltu, to moze miec podstawy do zakladania sprawy. jezeli on ja nagra, albo bedzie mial swiadka ze ona go szantazuje, ona bedzie miec sprawe.

Gość ja używam
upawianie sexu po pijaku nie jest karalne, to nie był gwałt.Za to próba wyłudzenia jest.

Gość szklankawoody
gwałtu nie było ale stosunek tak..myślicie, ze to jej nie wystarczy, żeby go oskarżyć? mówiła ze była na obdukcji ale nie wiadomo ile z tego prawdy.. sugerujecie, żeby iść na policję, tak i zgłosić szantaż ale on w tej chwili nie ma również żadnego dowodu, bo przy tej rozmowie nie było świadków.

Gość ona go oskarza wiec niech
udowodni mu wine, tu oskarzony nie musi udowadniac swojej niewinnosci.