Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Dokoncz zdanie: Nie moglabym byc z kims kto....

Polecane posty

Nie interesuje mnie Twoje zdanie!. Oczekuje talerza kanapek - czas operacyjny 5 minut, START!!!

Gość cqwdqe3er
Ale co chcesz mi powiedzieć? Że jak kocham zwierzęta to nie powinnam zabijać nawet komara, bo jeśli to zrobię to jestem hipokrytką? Bo jeśli tak, to właśnie zaczynasz gadkę typową dla anty-wegetarian. Robię tyle dobra, na ile to możliwe. Nie chcę mieć nic wspólnego z zabijaniem zwierząt na tyle, na ile mogę.

Gadanie o lubieniu zwierzą to dla mnie bzdura. Z jednej strony lubisz pieski a z drugiej lubisz mielone ...

Gość cqwdqe3er
Nie, jestem wege.

aaa tzn. kapuje, ze facet nie moze lubic zwierząt, skoro je golonkę na obiad :] czyli musi lubic zwierzęta = jest wegetarianinem :D a co jeśli jest wegetarianinem a nie lubi zwierząt? to moze być? to kanapki będą z samym serem :D

ale nie mam pomidora :P wlasciwie to mam tylko troche masła, i szynkę ale szynki nie mozesz jeść bo jest z zwierząt. A, czyli rozumiem, ze mam isc teraz jeszcze do sklepu? :D

Gość cqwdqe3er
Może jeść mięso. Ale sam je sobie gotuje. Nie mogę komuś rozkazywać co ma jeść. Ale zwierzęta musi lubić, bo sama mam 2 psy.