Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona jak ......

maz przekul prezerwatywe

Polecane posty

kochalismy sie w dni plodne i dzien przed owulacja, on doszedl do konca we mnie potem scuiagnal i zalozyl 2 i powtorka z rozrywki potem oznajmil mi ze jedna gumka byla przekluta, bo oboje chcemy dziecka ale nie potrafimy sie zdecydowac. W sumie prawda ze oboje chcemy ale ja nie w taki sposb chce zostac mama. Powiedzcie jakie sa szanse ze jestem w ciazy? kochalismy sie 14 a dzis bardzo boli mnie jeden jajnik

Gość alaaa ma kotaaa
jajnik boli bo może być owulacja na pewno nie są to objawy ciązy... a szanse jak to szanse są ale w ilu procentach to nikt Ci nie powie :p

prosze wiem ze jestescie doswiadczone powiedzcie jakie sa szanse ze jednak nie zaszlam w ciaze?

no nic zostalo mi czekac na okres, jestem wsciekla nameza, bo nie tak chcialam to wszystko "zrobic" moze kiedys mu za to podziekuje ale teraz poczulam sie oszukana, bo to ja prazez 9 miesiecy bede lykala wszystkie witaminy, znosila bole i co najgorsze to ja bede rodzic nie on

Gość zdażyło się
przerażona jak...----> powiem ci kochana że szanse są marne bo sama kiedyś tak zrobiłam i nic;] mój facet też nie był zdecydowany, ale teraz się ciesze że nic z tego nie wyszło bo teraz staramy się oby dwoje tak jak to powinno być;]

ból jajników podobny jak ten przed okresem może oznaczać też ciąże ale czy jesteś w ciąży to nie wiem musisz zrobić test w terminie spodziewanego okresu szanse są bo 14 dzien cyklu jest zazwyczaj płodny (zależy jakie masz dcykle)

Gość mamachichi
spokojnie,szanse i tak sa nie wieksze niz 30procent

oby to nie byla ciaza, pragne dziecka ale nie w taki sposob. Chce byc swiadoma tej decyzji. Cykle mam 28 dniowe zawsze

Gość taka sobie jednaaaaaa
hehe dobre my tez chcemy dziecka ale ciągle odkładamy bo jeszcze to i to szkoda, że Mój nie wpadnie zeby przedziurawić jakąś:P

kurcze obym miala przesunieta owulacje albo cos co nie pozwoli na zajscie w ciaze, nie rozumiem dlaczego maz to zrobil, powiedzial ze to byl chwilowy impuls. Zaczynam sie stresowac, chyba na wszelki wypadek zaczne brac kwas foliowy bo dziecko nie jest niczemu winne ze tatus ma takie pomysly, chyba zabije swojego meza jak on mogl cos takiego zrobic???

Gość zakuta koza
na co ją przekuł? na lemiesz?

nie zabijaj go. po prostu jak sie okaże że to ciąża to on będzie później wstawał w nocy do dziecka i zmieniał pieluchy

a postwacie sie na moim miejscu nie czuly byscie sie oszukane, oklamane? bo ja tak sie teraz czuje i jets mni naprawde przykro ze tak mnie potraktowal

Gość taka sobie jednaaaaaa
a wiecie ostatnio w niedziele "zdecydowaliśmy się", że robimy sobie dzieciaczka:) mój Ukochany miał problemy ze wzodem a u mnie brak nawilżenia:P

Gość co za plecenie bzdur..........
przecież jak przekłujesz prezerwatywę potem założysz to podczas stosunku ona zwyczajne się rozrywa na końcu i jest ogromniasta dziura, której nie sposób nie poczuć. Nie wiem skąd takie pomysły, mąż zrobił sobie z ciebie kawał bo guma by poprostu najzwyczajniej w świecie pękła. Gorszych głupot nie czytałam..............jakaś moda czy co

Gość legniczanka22222
o ja pierdziule dziecko nie dowie się że tatuś przekłuł gumę. To chcecie dziecko czy nie wy małolaty?? Co to za różnica jak poczęte byłoby Wasze dziecko. Poza tym nie schizuj się nie tak łatwo zajść w ciążę... Jak mnie denerwują takie topiki młodych gówniar (niby mężatka). Nikt nie powie ci czy zaszłaś w ciążę, nie powie ci tego też teraz test ciążowy, skąd my mamy to wiedzieć. Weź spadaj z zakładaniem tak debilnych tematów.

legniczanka, nie obrazaj mnie mam 24 lata jesli temat cie irytuje, denerwuje to po jaka cholere go czytasz i jeszcze na dodatek sie wypowiadasz.

a po za tym po stosuynku nie przygladam sie prezerwatywie tylko jest zawijana w paier i do kosza

Gość nkt
ja bym się z nim rozwiodła - to haniebne

tak sie boje że zaszłam w ciążę. po stosunku wylizywałam prezerwatywe moze zaszłam przez przewód pokarmowy. powie mi ktos czy tak mozna zajsc w ciaze? moj maz przebił wczesniej ta prezerwatywe moze nie wszystkie plemniki wplynely mi do żołądka?? jest ktoś kto zaszedł taką metodą antykoncepsji?

Gość do przerazonej
Tez kiedys zrobilam podobnie, oboje chcielismy dziecka, ale zawsze gdy przychodzilo co do czego zakladalam mu prezerwatywe, w koncu kiedys powiedzialam: przekluje po prostu gumke:P I tak tez zrobilam, igla zrobilam dziure w samym srodku opakowania, na wylot. Prezerwatywa sie wcale nie rozerwala po nalozeniu ani po napelnieniu sperma. Malo tego, jak ja nioslam aby wyrzucic to nacisnelam lekko szukajac tej dziurki i tez nic nie wykapalo. A nie bylo szansy aby maz mogl ta gume podmienic. To byla prezerwatywa Dulux. Oczywiscie z tego ciazy nie bylo

Gość do przerazonej
Dodam, ze bylo to w samym srodku dni plodnych.

a miałas kiedys sperme w żołądku?? Zaszlaś od tego?? Fu poza tym ja nie wynosze zuzytych prezerwatyw - robi to maż

oczywiscie juz jakies glupie podszywy. Dziekuje tym co sie wypowiedzialy z sensem i tym co mniej zamykam temat. Nie rozwiode sie jak ktos to wyzej napisal bo kocham swojego meza

nie, chyba jednak wezme ten rozwód! do czego to podobne zeby cham jeden robił dziury w gumie??!!?? Co nasze dziecko o tym bedzie mysleć?? Że jest z peknietej gumki, co to to nie. Zrywam z nim!

bylam wrecz przekonana ze znajda sie tepe podszywy ktore rozwala temat, na szczescie mam to w nosie.

mam tez w nosie koze, ale ją zjem :D

Gość gość
Dziewczyny to niekoniecznie musi byc bzdura, moj partner od dluzszego czasu przebijal gumki rozdzieral po boku nozyckami i rozcinal czubek gumki. Ja o niczym nie wiedzialam bo od gory normalnie je otwieral, ale kiedys sie dowiedzialam jak test wyszedl pozytywny, a on sie przyznal.