Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona na innego

NAPALONA NA INNEGO, MROWI MNIE ! I co teraz?????

Polecane posty

Gość napalona na innego

Normalnie od rana chodze taka napalona że to się w głowie nie mieści... Śniło mi się że zdradzam swojego faceta, z pewnym kolesiem który mi się podoba. Masakra jest poprostu, boje się że przez moje zapędy zdradze swojego faceta.. A do końca nasze pożycie seksualne mi się nie podoba. Jest zbyt krótko, on ma nie takiego fiuta jak powinien. Jak sobie poradzić z tym? Bo dzisiaj wariuje :/ Nie chce takich snów bo chodzę nabuzowana :/ Nie mogłabym swojego faceta zdradzać, to chamskie. Jak mam zapanować? Może kupić jakąś wiagrę mojemu jak mnie wezmie pare razy to mi sie odechce? , chyba nie jestem z tych osób które potrafią żyć w monogamii :( załamka

Gość pa ra pati ki
a ten tego juz po ślubie jestes z nim? chyba nie więc nie ma oporów:) monogamia piękny wynalazek ,szkoda tylko,ze nie praktykowany u nas:)

Gość napalona na innego
co z tego ze nie po ślubie, dużo razem przeszliśmy, byłam z nim w ciąży, opiekował się mną, potem poroniłam, razem cierpieliśmy, zawsze wszędzie jest dla mnie, życie osobiste jets super, ale kurwa łóżko doprowadza mnie do rozpaczy

Gość pa ra pati ki
jednak jest cos nie tak:( :( czy podołasz całe życie z tym'"łóżkiem" jak juz teraz się zastanawiasz 🖐️

Gość napalona na innego
co ja mi powiem? kochanie jestes zbyt krótko dystansowy, i przez to Twój średni fiut mnie mało zadowala? Palce i język to nie wszystko, chce być pożądnie "zerżnieta" bo bije mi palma? i co on ma zrobić? nowego kutasa zamówić?

no t jak on będzie już kończył to potem na jeźdźca i mimo jego wytrysku ty możesz nadal kontynuować ;)

Gość napalona na innego
na miękkiej pale?

Gość rozwiązanie problemu
Najprostrzym rozwiązaniem może okazać się prezerwatywa znieczulająca co wydłuży jego "dojście" a jeśli chodzi o rozmiar że za mały to tu spróbować można nakładki wibracyjnej która da Tobie większą satysfakcję. Jeśli Twój facet jest wyrozumiały to może zgodzi się na nakładkę na penisa? sztuczną powiększającą?

Gość napalona na innego
będzie przypływ gotówki to pozamawiam mase specyfików, tabletki, spreje, wibrator, nakładka :)) gumki odpadają , lubie czuć prawdziwego fiuta w sobie bez lateksu

spokojnie z tymi szaleństwami. Każda chemia nie pozostaje bez skutków ubocznych. Sprej na dłuższą metę może spowodować całkowite odrętwienie i problem z erekcją. Zacznie mu opadać podczas stosunku i nie będzie mógł dojść. Gumki tu są lepszym rozwiązaniem ponieważ można ją w każde chwili zdjąć. I porządnie porozmawiaj z facetem, męska duma na punkcie fiuta jest bardzo wrażliwa. On musi tego chcieć bo jeśli go zaczniesz zmuszać i stawiać pod ścianą to zapomnij o udany seksie

Gość napalona na innego
gumki odpadają, boże moja głowa wariuje... napalam się na innego kolesia :/ była raz taka sytuacja jak rozmawialiśmy , taka pauzaa i tylko wymiana spojrzeń... Po dzisiejszym śnie mi odpierdala. :(

Gość napalona na innego
czy jakaś kobieta tak miała? myślała o innym... Ja wiem że to ustanie, na tą chwile jestem pobudzona. To takie złe, niemorlane, że aż kuszące.. :o

Kobiety jak i faceci mają tak, że swój to swój ale gdzieś tam w podświadomości jest pytanie : a jak to z innym. Pytanie tylko głównie do Ciebie jak radzisz sobie ze swoimi emocjami. Jak słabo to tylko kwestia tego kiedy spróbujesz.

Gość napalona na innego
wiem, że jakbym zdradziła to sumienie by mnie zjadło, jestem na takie posuniecie za słaba.

Twój facet Cię wystarczająco podnieca i problem w nim leży tylko w czasie i rozmiarze?

Gość Obojetne jakiego kremu uzyje
teraz jestes za slaba,ale kiedys zdradzisz,najlepiej zrob to teraz, nie marnuj zycia i cipki

Gość wez go lepiej zostaw
zanim zniszczysz mu psychike i w efekcie zycie a do tego czasu to ucinaj jakiekolwiek akcje z innym, bo to jest droga malych kroczkow, az w koncu zajdziesz za daleko

Gość napalona na innego
u nas jest tak że ten cały związek wyszedł z dłuuuugiej przyjaźni, nie kręcił mnie jako facet, ale potem wkradł się w łaski, na początku było pożądanie,ale o motylach w brzuchu nie powiem, teraz jest raz na jakiś czas, bo seks dla mnie jest za krótki bo fiut nie ten, facet się stara, potrafi mi dogodzić innymi sposobami niż stricte penetracją.

Gość napalona na innego
do tego mam tak, że czasem mnie kręci i go czuję że go kocham , a czasem bym poszła w tany w innym :/

Gość wez go lepiej zostaw
seks to nie kwestia fiuta, a podniet, ktorych on ci nei dostarcza, bo albo jako partner ci ich nie dostarcza albo nie stara sie w lozku byc moze inny cie kreci, bo jest po prosty inny, bo owoc zakazany, bo drugi, a byc moze jest zwyczajnie atrakcyjniejszy seksualnie dla ciebie i tyle tak czy inaczej lepiej to garnij jesli go szanujesz i ci na nim zalezy i znajdz rozwiazanie ktore bedzie najlepsze i najuczciwsze

Kompleks małego członka niestety udzielił się Tobie. Nie idź za instynktem macicy tylko rozwiązuj problemy z facetem. Rozmowa czyni cuda. Jak proponowałem wcześniej nakładki takie i takie, zmienność pozycji i szukanie tej w której wejdzie najgłębiej a Ty będziesz "najciaśniejsza". Ale to wszystko wymaga dyskusji. Ja za Ciebie trzymam kciuki i nie słuchaj tych co proponują odejść czy skok w bok. Oni tylko czyhają na okazję aby zamoczyć ;)

Gość napalona na innego
przeczekam to.. bo to mija, i wróce do normalnego życia. Pozamawiam specyfiki. Ahh piękne było życie bez zobowiązań. Z innym facetem inee emocje, te motylki.. teraz moge pomarzyć

Gość napalona na innego
i tak postaram się wygrać z żądzami, tylko cholera nie chce takich snów bo potem mi obdija palma :/ Mam różne fantazje, o trójkątach też marze, ale mój facet nie poszedł by na to :o

Skąd wiesz, że by nie poszedł? Rozmawiałaś? 1 M + 2k ? myślę, że chodziło mu to nie raz po głowie, oczywiście Ci tego nie powie z wiadomych względów. Jeśli Twoja macica nie daje za wygraną to duża zabawka i upuść wodzy własną dłonią.

Gość napalona na innego
nie 2k i 1 m tylko 2M i ja jedna. to różnica, raz o tym rozmawialiśmy, stwierdził że by kolesia zajebał :/

Gość napalona na innego
a ulże sobie jak tylko przekrocze próg domu :)

Wiem, że chodziło Ci o okład 2M ale ja mówię z jego punktu widzenia. Mniejsza o tę sprawę. Niestety w życiu mimo, iż większość twierdzi, że seks nie jest najważniejszy to grubo się myli. Niezadowolenie seksualne z biegiem czasu powodują coraz większe frustracje u niezaspokajanego partnera. Zaczyna nas drażnić więcej niż tylko niezadowolenie z seksu a chęć i popęd sprawiają, że każdy osobnik staje się potencjalnym celem seksualnym. Rozwiązania sytuacji są 2 1) rozmowa i zaakceptowanie i poprawianie 2) odejść Zawsze trzeba próbować 1-wszego ale jeśli nie da rady to mimo uczucia należy wybrać 2-gie gdyż łamie się serce drugiej osobie i dwa życia marnują się wzajemnie. Są też przypadki par gdzie jedno zdaje sobie sprawę, że nie będzie w stanie zaspokoić partnera/partnerki i jest w stanie zaakceptować zdradę fizyczną (czysty sex bez romansów i miłostek) dając sobie "przyzwolenie" pod warunkiem, że "nie przy mnie i nie co dzień" i tak aby "zdradzana" połówka nie wiedziała co gdzie kiedy jak i z kim, i nie obnosić się z tym wszem i wobec aby wszyscy sąsiedzi i cała rodzinka wiedziała