Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość islalalaa

ja mam ochote a on nie

Polecane posty

Gość islalalaa

uwielbiam seks, oralny, w cipke, analny. z moim chlopakiem kochalismy sie bardzo czesto. ostatnio jednak mielismy duzo stresu i on przybral bardzo na wadze, klocilismy sie tez. seks byl sporadyczny i jakis taki mechaniczny, bez milych ceremonilaow masazu, swiec. i to ja ostatnio prowokowalam zblizenia. kilka dni temu w czasie seksu moj chlopak stwierdzil, ze juz ma dosc i nie dojdzie. cholernie mnie to boli, bo przyjmuje do siebie, ze go nie podniecam. ale jednoczesnie mam straszna ochote na seks, taki dziki i nie wiem czy bede umiala byc mu wierna jesli ta sytuacja bedfzie sie przdluzac. jak z nim pogadac?

Gość xxxoo22
juz go nie krecisz...

Gość napalony ogierek
czas znależć innego :)

Gość rozwiązanie problemu
Twój facet jest chory i dlatego ma problem z erekcją. Ma zwyczajnie lenia, dupa rośnie od jedzenia. Jeśli nie widzisz szans na związek z nim to odejdź i nie męcz się Ty i nie męcz też jego

Gość islalalaa
nie szukam nowego chlopaka, bo kocham mojego. ale chcialabym aby nasz seks wrocil do nromalnosci po tych wszystkich klotniach.. jak pogadac o tym, ze cos mi sie nie podoba by go nie zranic?

Gość rozwiązanie problemu
Rozmowa przede wszystkim i szczerość obustronna inaczej nic nie wskórasz, a zażenowanie i frustracja osiągnie zenitu i zdradzisz. Pytasz się jak pogadać? Szczerze aż do bólu.