Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie co o tym sadzicie ?

Bezczelny ksiadz chce ode mnie az 500 zl !!!!

Polecane posty

Do tej pory moja babcia oplacala dzierzawe grobu dziadka,teraz stwierdzila,ze jest juz stara,niska emerytura i placic nie bedzie, wiec postanowilam wziac na siebie ten obowiazek i poszlam zapytac ile to kosztuje ?! a w odpowiedzi uslyszalam, ze 500 zl na 20 lat - kwota mnie zszokowala. Zapytalam, co wtedy, gdy ktos nie ma takiej kwoty w budzecie domowym na wyskoczenie nagle z takiej kasy i ze rowniez chcialabym zaplacic np. na 5 lat, wtedy kwota jest mniejsza i co ? ksiadz mnie wysmial, powiedzial,ze to niemozliwe a jak mi sie nie podoba,to grob i tak bedzie przekopany 😭 po prostu rece opadaja, zeby nawet biurokracja byla w kosciele, jak dla mnie 500 zl to zbyt wiele :(

Gość ale tak napisalas na poczatku
ze "babcia oplacala" zi ze juz nie bedzie jakby to robila regularnie co miesiac. A to jest wlasnie oplata na 20 czy nawet na 40 lat.

Gość dsjhdskjhjhsd
wiem ze to wiele no ale to na 20 lat.

do tej pory jak babcia placila byly mniejsze kwoty a teraz masakra :( Reszta rodziny mieszka za granica, w ogole nie interesuja sie tym grobem, no a ja poczulam sie w obowiazku zaplacic, ale jest mi niezwykle ciezko taka sume w budzecie wygospodarowac :(

a jeszcze najbardziej dziwi mnie postawa ksiedza.... siedzial gruby za biurkiem w fotelu ze skory, z papierosem w reku i rozmawial ze mna jak z intruzem a to jest proboszcz :o Mowie, ze nie chce za darmo,ze zaplace,ale na razie na 5 lat, to uslyszalam NIE NIE NIE !

Gość wszystko pieknie
widac ze nie masz z księzmi zbyt wiele do czynienia:classic_cool:

Gość ale tak napisalas na poczatku
wcale nie byly mniejsze. 15 lat temu tyle samo to kosztowalo.

Gość to skontaktuj sie z rodzina
i zrzuta.Łaski nie robią:o a o księdzu nie wypowiadam sie.Nie chcę sie denerwować, za dużo mi już krwi zepsuli.

no nie mam wiele do czynienia, ale jego postawa zawzieta, zwalila mnie z nog ..... bezlitosny !

potem wstał zza biurka, a spod sutanny wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość takie sa opłaty
msza okolicznościowa tez kosztuje dziwi mnie Twoje zdziwienie we wrocku opłata na grabiszynku za 20 lat kosztuje od 800 do 1200 zaleznie od usytuowania grobu obudz sie Życie kosztuje nawet w wymiarze pozagrobowym

dziekuje za wypowiedzi, bo juz podszywacz sie znalazl, jednak mam ciezko sytuacje materialna i 500 zl dla mnie to caly miesiac zycia :( Pozdrawiam

Gość zdziercy kiecuny jedne
patrza tylko jak najwiecej sciagnac z ludzi dla siebie

Gość na 20 lat to nie jest duzo
Ale to na rok opłata wynosi 25 zł czy to taki majątek? A skoro babcia nie chce juz placic to ile razy ona to oplacala? Ile lat dziadek nie zyje, ze ona ma dość oplacania. Tak jakby robila to bardzo czesto. Zrobila to 20 lat temu jednorazowonie sadze, ze dziadek nie zyje juz od 40 czy 60 lat.

Gość nie od dzis wiem ze
katolicyzm to sekta, a księza, to banda spaslych swin, ktorzy boga widza w pieniazkach tych idiotow, wiernych parafian z wyniszczonymi dłonmi od pracy. Naiwniarstwo