Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torresse

Studia na których nie ma matematyki są nic nie warte!!!

Polecane posty

Gość torresse

Prawda jest taka że matematyka, chemia i fizyka powinny byc w szkołach od I klasie podstawówki. Zamiast tego głupiego polskiego, historii, wosu, w-fu, muzyki, plastyki czy języków obcych dzieci skoncentrowały by się na ważniejszych przedmiotach. I klasa Matematyka Chemia Fizyka II klasa jeszcze dodałabym biologie i geografie a reszta przedmiotów nie byłaby ważna. Dlatego jestem za zlikwidowaniem wszystkich kierunków studiów humanistycznych i artystycznych. Dlaczego podatnicy płacą za studia tych nieuków????? Lepiej inwestowac w kierunki techniczne i medyczne.

Gość 2 na 10
za staranie :)

Dlaczego swoją niewiedzę z przedmiotów humanistycznych zakrywasz przedmiotami ścisłymi ? Chcesz być matematykiem , fizykiem to sobie idź na takie studia jak jesteś w tym dobry . Po cholere mi np matematyka kiedy chcę być tłumaczem hiszpańskiego ? Po co ja się pytam ? Nie będę ukrywać , że nie trawię przedmiotów ścisłych , bo po prostu ich nie umiem .. Dla mnie ta matura obowiązkowa z matmy jest utrapieniem .. Nie każdy musi być z tych przedmiotów dobry , tak jak nie każdy może być dobry z przedmiotów humanistycznych [ przypuszczam , że masz z tym problem ] Ale po cholere chciałbyś odbierać takim ludziom prawo do normalnego studiowania ?