Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolonaLejdi

Faceci na tym forum to zwykłe CIOTY

Polecane posty

Gość KolaCola
sama jesteś podszywem! tylko podszywy tak brzydko piszą!

Gość KolaCola
Hej dopiero przyszłam, a tu już 4 podszywy pod moim nickiem, pięknie ide po kawę.

Do tego pana co ma ten nik co go powtórzyć nie umiem xD (fghsgas czy jakoś tak :)) Ja napisałam w mojej wypowiedzi, że dzisiaj się z nim minęłam na paru wątkach i że mi się spodobały jego wypowiedzi. Trafiłam tam na jakąś kontrowersyjną wypowiedź ale jakże prawdziwą i udaną :) Nie czytałam jego wszystkich postów ^^ Z resztą jeżeli mówisz, że on przegina... w necie każdy trochę przeginba :) Odjąć odwagę internetowa od każdego to tu na prawdę w realu większość to cioteczki a on by wyszedł na normalnego xD

Gość KolaCola
To racja, że jeżeli ktoś siedzi od rana do nocy na kafe to nie wszystko jest z nim w porządku niezależnie od płci, ole odnoszę wrażenie, że faceci, którzy piszą na kafe nie odstępują tego forum na krok. I nie dziwiłabym się tak gdyby to było forum o motoryzacji, piłce nożnej czy czymś innym co faceci uwielbiają..ale siedzieć non stop na kobiecym forum...?

KolaCola może im się wydaje, że dzięki temu nas zrozumieją xD

Gość kot13
fgdfgdfgdf do tej baby o nicku jestem happy - wiesz co ja Cię podziwiam że podobają ci się wypowiedzi tego kretyna bez mózgu pod nickiem zawsze szczery, chyba za mało siedzisz na kafe. Musisz mieć naprawdę niski poziom intelektualny żeby kogoś takiego podrywać nie raz tu pisałam i jak widziałam te jego denne puste i męczące to szlag mnie trafiał" racja niektórzy i ich wypowiedzi są męczące i emanują złą energią frustratów i nieudaczników życiowych ;)

Generalizujcie dalej... wszyscy faceci na tym forum to zwykle cioty, wszystkie kobiety na tym forum to zwykle kurwy, wszystkie koty smierdza i ogolnie wszyscy klamia i oszukuja... No i nie zapomnijmy o tym ze to JA i tylko JA jestem wspanialy/wspaniala i niedoceniony/niedoceniona przez swiat.

Mnie z kolei wkurza jak ludzie na siłę pocieszają tutaj niektóre osoby i dają im powody do nadziei ^^ a potem w życiu realnym ta osoba się zawiedzie i dopiero jest draka -.- Dlatego niektórzy tutaj wolą dołowac nnych żeby w świeci realnym, tamci mieli przyjemniejsze niespozianki :) To jest humanitarne :)

Gość Niekot n
niektórzy i ich wypowiedzi są męczące i emanują złą energią frustratów i nieudaczników życiowych" To się zgadza :OMają przejebane w życiu to tak to wygląda .

ale siedzieć non stop na kobiecym forum...?" ale nie ma lepszej rozrywki niż ta kaffe Tutaj mozna sie lepiej uśmiać niż na najlepszej komedii świata :) Pustość , zaciekły jad , i niezrozumienie podstawowych różnic płci przez kobiety to wspaniała dawka humoru która aplikowana w dziennych dawkach przynosi wspaniałe samopoczucie i dobry humor na dalszy dzień :) polecam ....:D

Nie sztuką jest sobie życie przejebać... sztuką jest je naprawiać i się nim cieszyć :)

Gość KolaCola
do mojego podszywa - a co to za dyskryminacja z Twojej strony? To publiczne forum, każdy może sobie na nim robić co chce. I nic Ci do tego, czy ktoś siedzi cały dzień, czy 5 minut. Tak walczyłyście o te równouprawnienie więc się pogódźcie. I do pracy, a facet w domu, niech zaopiekuje się domem.

Regres ^^ skoro to dla Ciebie jest fajne to znaczy, że chgyba w arenę albionu nie grałeś xD Tam to się dzieje telenowela dzień w dzień :D na kefe włażę osobiście raz na miesiąć jak właśnie w AA nie mam co robić i uwierz :D Tutaj jest nudne forum w porównaniu do forum tamtej gry xD

na siłę pocieszają tutaj niektóre osoby i dają im powody do nadziei ^^" bo 80 % kobiet własnie po to tu wchodzi chcą usłyszeć coś co je pocieszy i da nadzieje a to ze sie nie trzyma kupy i dupy to inna już bajka Automatycznie inne czytaj niewygodne i nie po mysli autora odpowiedzi sa nagminnie krytykowane i nie chciane :) tak sie rodza frustraci i przegrańcy na tym forum :)

Gość Humanistkaaapełnągębą
Ten mblondyn czy jak mu tam...Rozumiem, że w pewnym wieku ma się skurcz chuja i rośnie frustracja, ale żeby aż tak innym dogryzać ? Reszta niestety nie jest wcale lepsza, chociaż są na tym forum mężczyźni, których miło się czyta i to oni jako tako trzymają poziom tego forum.

skoro to dla Ciebie jest fajne to znaczy, że chgyba w arenę albionu nie grałeś" a powiem ci że to nieznany mi temat ? daj link jak możesz , może mnie zainteresuje

www.arena-albionu.pl przez pierwszy tydzień jest trudno ale jak załapiesz o co chodzi to wciąga lepiej niż wóda xD 1715912 to moje gg jakbys chciał grać to służę pomocą ;) a co do tego pocieszania i postów nie pomyśli autora... zgadzam się z Tobą i podoba mi się to co napisałeś :)

Gość do regres
Nie wstyd ci tak się tu udzielać ?Naprawdę to żałośnie wygląda, no chyba że kafetaria ci płaci , to co innego. Nie piszę tego złośliwie.

Gość kot13
zostawcie nieudaczników :D

Gość Humanistkaaapełnągębą
Regres, przyznaj się no, ile ci płacą za te twoje pierdolenie na tym forum?

Gość fifuuuu
a są tam prawiczki ? bo jeśli nie ma to gówno warte jest takie forum

?Naprawdę to żałośnie wygląda, no chyba że kafetaria ci płaci , to co innego. " a nie wstyd ci myśleć jak dziecko?

Regres, przyznaj się no, ile ci płacą za te twoje pie**olenie na tym forum? " kaffe mi nic nie płaci ale pracodowca to tak trochę ponad średnią krajową daje :D

Gość do Redres
Jesteś tak samo jebnięty jak to stado kretynów których nicki wymieniono.

najświeższe informacje: Portal Kafeteria zaproponował użytkownikowi Regres wynagrodzenie za iście trafne wypowiedzi w wysokości 100zł za literę. Użytkownik zachował się bardzo szlachetnie pieniądze przeznaczając na cele charytatywne :D Będzie dla nas pisał za darmo!!! Dzię-Ku-Jemy!!!

Gość ACHTUNGactung...
te cioty maja placone za pisanie tutaj :P:D:D

Gość fifuuuu
regres odświeżam co 7 sekund a tu nie ma twoich postów :O

Gość do regres
Jesteś żałosny, ale gnij tu dalej go końca swoich dni jak tak ci dobrze.

Gość fifuuuu
reguła od której jest/są wyjątki przestaje być regułą - mądrość dla bezmyślnych