Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..x..,

bierzecie z cipki do buzi??

Polecane posty

Gość lqalakaknxx
Jest zwierzece. Od tylu jak psy. A wiec suki z was.

Gość .,,marusia,,.
Twierdzisz, że psy rozmnażają się przez analne zapłodnienie? Oj, nie wiem czy byś się nie zdziwił, jakbyś poznał prawdę...

kiedy sie ostatnio pomaranczo bzykalas? Albo sama zrobilas sobie dobrze? Radze upuscic nieco tej pary co to teraz cala idzie w gwizdek...

Gość tez lubie byc suczką
swojego Pana zaraz wraca z pracy i mam nieodpartą chęć wziąć go do buzi i błagać o mocne ruchanie.Najlepiej jak zrobi mi palcowke, a potem kaze mi wylizac swoje palce, wtedy wiem, ze go to podnieca do szalenstwa i potraktuje mnie jak rasowa suke, swoją kurewke.

Gość .,,marusia,,.
Koci a gdzież mu było dobrze, skoro ma tyle zahamowań.

Gość .,,marusia,,.
Perwerko jeślibyś nazwała mnie prawiczką to jaknajbardziej byłoby miodzio. Jeszcze się w prawiczkę nie bawiłam. Chyba najwyższa pora to wypróbować.

Kiedy nie mogę Marusiu :p Nie przejdzie mi to przez gardło :p Powiedz, że chociaż w łokciu jesteś dziewicza, bo inaczej pomarańcza na zawał padnie :classic_cool:

Gość .,,marusia,,.
... jus? A, tak tu było sympatycznie... Chyba poszedł sprawdzić, jak to robią psy... szybko nie wróci... bo sezon cieczek dobiegł w tym roku końca. Następny dopiero wiosną.... W odróżnieniu od nas - bo my możemy non-stop!

Gość .,,marusia,,.
Dla pomarańczy to, jestem dziewicza nawet w 3D!

Gość .,,marusia,,.
a łokieć to co? miałby być gorszy? nie zasługuje na przyjemność?

Gość .,,marusia,,.
Ja już tylko pomiędzy palcyma - ale to już zupełnie od czego innego. Skóra mi się od wiosłowania rozciągnęła.

Gość .,,marusia,,.
Perwerka jeszcze masz wiele przyjemności przed sobą! Łokcie i wszelkie zgięcia należą do największych przyjemności o ile są jednocześnie stymulowane. Oczywiście w połączeniu z 3D i PPP.

Grudzień już blisko :p A wtedy obiecał .... i .... i...... i jeszcze ..... :D Może i łokciom się coś dostanie :p Chociaż jakoś łokcie do mnie nie przemawiają :classic_cool: Kolana co innego :p

Gość .,,marusia,,.
Ja tam wierzę w Ciebie Perwerko, z czasem to i łokcie do Ciebie "przemówią".

Gość .,,marusia,,.
"Twierdzisz, że psy rozmnażają się przez analne zapłodnienie? Oj, nie wiem czy byś się nie zdziwił, jakbyś poznał prawdę..." Podnoszę, bo raz, że tu bardzo miło się zwracają, a dwa, że jestem straśnie ciekawa, czy lqalakaknxx już poznał prawdę?

Gość Ja lubię tak fajnie
srać do cipy a ona potem bierze chuja do japy.

Gość prawde Ja mówie
Owszem:)

Gość gość smakosz
Wyliże cię w okresie wycałuję dupkę całą wypije mocz wszystko!!! Co do kropelki,zjem całą twoją kupkę i wszystko z ciebie wyliże o***t po sraniu zamiar papieru toaletowego

Gość gość
Oczywiście że tak czasami jak się bzykamy na jeźdźca i osiągnę orgazm to schodze z k***ska i kończę ustami wszystko lykajac.

będziesz moją suczką bedę podnosił Twoje nózki zeby sprawdzic czy jest wystarczajaco mokro a potem po prostu wsadzał tam moj sprzet (18cm). złapie za uda podniosę w góre i dokończe cię językiem. ok?

za 20/30 lat juz was nie bedzie k***a j****e zboczence i dewianty. niech was islam powybija. ta religia chociaz kobiety szanuje a nie k***a jak w EUROPIE efekt zadzy i pozadania. d***** na reklamach w majteczkach i to ma byc szacunek dla isioty ludzkiej?? NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK TU DOTRĄ I WAS KURWA BEDA PALOWAĆ KURWA SAM GODNOSC ZMIENIE NA VLAD PALOWNIK I DO NICH DOLACZE WY J****I DEWIANCI I BYDLECIA ASPOŁECZNE.!!!