Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DIABLICA1981

WÓZEK KOLCRAFT DLA DZIECI ROK PO ROKU. kTO POSIADA?

Polecane posty

W kwietniu urodzi mi sie synek, między moimi dziecmi będzie 1,6 różnicy. Czy jest tu jakaś mama, która ma taki wózek? szczególnie zależy mi na opinii mam z Białegostoku, to może udałoby mi się podejrzeć taki wózek na żywo?

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
ja jestem z białegostoku w styczniu rodzę, u mnie bedzie różnica wieku 1,5miesięcy, starsza córa ładnie sama chodzi i nie potrzebuje wózka, no czasem jak do galerii idę to ją wkładam, może i twoje starsze bedzie spokojnie samo chodzić do tej pory, po co ci kolejny wozek??

Gość emmaljunga to jest
ja niestety nie mam takiego wozka,ale zajrzalam na google i uwazam ze wyglada niezle, cena chyba cos 139 dolarow wiec bardzo tani jak na wozek tandemowy :)

Wiesz co, ja dużo spaceruję, z córcią wlaściwie całymi dniami byłam poza domem. Synek urodzi się na wiosnę więc mam zamiar korzystać z niej ile wlezie. Ciągle nas gdzieś nosi z mężem więc nie wyobrażam sobie, że córcia da rady za nami nadążyć.

a j a mam graco ,sprowadzalam z usa,kosztowal cos ok.700zli sprawdza sie swietnie,jezdze nim rok i 4mies.i wyglada super,niestety nie jestem z B.ale polecam graco

Gość Kasia a
Witam ja mam ten wózek kolcraft i jest świetny każdemu polecam . teraz jestem w ciąży z 2 dzieckiem i też będę używać tego wózka ale chce dokupić gondole do niego .

Gość iuyfvbn
szkoda tylko ze wazy 21 kg a gdzie dzieci do tego masakra wlasnie dlatego go nie kupie dla moich blizniat.Graco jest lzejszy to sporo