Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krewetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zdradziłam męża...

Polecane posty

Gość krewetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam znalazłem to gdzieś w internecie i robię to już 2 raz. Pierwszym razem zarobiłem prawie 17 tysięcy Teraz mam zamiar zgarnąć wiecej wiec licze na waszą pomoc. Jeśli chcecie też tyle zarobić to przeczytajcie uważnie To nie jest żadne naciąganie ludzi to na prawdę działa, możesz mi wierzyć przeczytanie tego nic nie kosztuje a można bardzo dużo zyskać. JAK ZAROBIC DUZE PIENIADZE BARDZO SZYBKO!!!! Jak Zarobić Kilka Tysięcy Złotych? Ta strona zarobi dla Ciebie 50000zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 50000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca agwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy! Nie przejmuj się, że tekst jesttrochę długi! Warto przeczytać! To nie żaden żart! Nie wierzysz? To oczywiste, kto da50000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł podrugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziśalbo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 50000 zł wokrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 75435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T.Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... itak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste,ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tąstronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : ) Tak więc pomyśl czy warto siętroszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (comiesiąc 50000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tymkolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomiwyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to,wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Hehe, teraz się z tego śmieją. Jaksobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztąmi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalejrośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowegobiznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osóbmusi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kinolub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił miten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bokod szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie- a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 24 000 zł z każdejokazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest toLEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiaćo tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku,jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz miećbezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę napulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych.Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po krokutak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA INAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takKRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa inieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile maszlat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIEbędziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać wbannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czegopotrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej zmożliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasujednorazowo! Jeżeli masz chociaż 13 lat, tomożesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank.Wejdź na WWW.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jesttakie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić tozainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jesli nic niezainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tymszybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą(tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojejlisty mailowej." CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JESTTO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć.Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawetnie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 33 1020 3583 0000 3102 0089 6910 2. Nr konta: 50 1020 5558 11111539 9190 0077 3. Nr konta: 05 1140 2004 00003902 4611 2112 4. Nr konta: 50 1020 5558 11111426 0030 0005 5. Nr konta: 71 1020 2906 00001102 0254 0359 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, ajeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na kontoznajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZOWAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony(tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu)dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJSWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJDALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekstponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojejstronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób todobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób wInternecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby,oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i którezainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan!Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nieudało mi się uzbierać 50 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mniepowaliły, a jest jeszcze tydzień! " Tomasz Watorek , Warszawa" Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogępowiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliściei w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to,a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje kontopo kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!" Justyna Tojan, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony kiedyzobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Napoczątku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potemwypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki,dzięki!" Ryszard Bodler, Gdańsk "Mam 14 lat i wziąłem udziałw tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile,zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem wInternecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie byłook. 35000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile byłowtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!" Marcin Kosztyń, Białystok Kilka miesięcy temu, każdy z tychludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili, czytał to i sięzastanawiał. A tutaj troszkę matematyki : Kiedy wyślesz swoje maile (lubrozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. Tonajlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program niedaje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczęponiżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będązainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25%ludzi. Ale bądzmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dlautrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnychosób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40=5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas jużbędzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25(12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer kontana 3 pozycje. Z tych 1 000 ludzi, możeszspodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5 000 ludzi, możeszspodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ! I teraz, z 25 000 ludzi, możeszspodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasieto Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł). Więc, jak Twój numer znajdzie sięna 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbieraćpieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcyludzi tak jak Ty to zrobiłeś! Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeślisię nie zdecydowałeś (as) jeszcze, nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CIRADZĘ! Mało, kto wierzy ze można tylezarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jestnaprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego wcudzysłowiu? Bo jeżeli zrobisz to co było napisane wyżej, nie ma żadnegoryzyka! Tylko zyski! Zachęcam Cię jeszcze raz dowzięcia udziału w tym wspaniałym planie! Na pewno nie pożałujesz! Osoby które bedą oszukiwały tzn.nie wpłacały 5 złotych , a wpisywały swoje numery kont będą ujawnione! Bardzo prosze podejść do sprawypoważnie i uczciwie , w końcu 5 zł. to żaden majątek, a w zamian można naprawdęwiele zyskac! Gdyby każdy kto czyta to ogłoszenie wpłacił w/w kwotę to rezultatjest prosty do obliczenia, bedzie szczęśliwym posiadaczem pokażnej sumki. MIłejzabawy. Uczciwość to sens tej zabawy!

Gość sssssssssspppppppppppppppp
aaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość branja717
to czemu tytuł ma "zdradziłam męża....."?

Gość ..NATALA..
Jesteś piznięta---------------DALEJ ZDRADZAJ

Gość Chcę ...
No ładnie,fajnie,pięknie,tylko zapomniałeś dodać gdzie jest haczyk???