Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaaa;;;;

pytanie do dziewczyn?

Polecane posty

Gość olaaaaaaaaaaaa;;;;

wczoraj w pochwie wyczulam twarda guzek jakby z dziurka ze mozna tam palca wsadzic jutro mam dostac @ wiec nie sie wybiore dopiero po do gina dodam ze zawsze miesiaczki mam regularne tylko przez ostatnie pare miesiecy przez pare dni zawsze mialam klopoty z pecherzem i robila mi sie jakas infekcja czy ktoras tak miala prosze o powazne odpowiedzi bez głupicg koment

Gość olaaaaaaaaaaaa;;;;
??

Gość olaaaaaaaaaaaa;;;;
...

Gość a o co pytasz
bo nie sprecyzowałaś w poście raczej każda kobieta ma szyjkę macicy...co do wkładania palca w otwór w szyjce....no daruj ja nie rodziłam więc u mnie otwór jest może wielkości szyjki od szpilki..... co do infekcji pęcherza, też nic nadzwyczajnego, pij sok z żurawiny, herbatę z cytryną, możesz też pić herbatkę ze skrzypu przyda się też nagrzewanie podbrzusza termoforem

Gość olaaaaaaaaaaaa;;;;
pytam o to zgrubienie niewiem wydaje ni sie ze to jest przed wejscie do szyjki macicy

Gość monikakakakakakakakkakaa
drogie dziecko Olu, to nie chorobowe zgrubienie tylko łechtaczka, za pomocą której czasem jęczysz z rozkoszy. Czy Ty w ogóle wiesz co to seks, albo miałaś w sobie penisa, skoro tak podstawowych rzeczy nie wiesz?

Gość a o co pytasz
niech Ci twój cgłopak zrobi zdjęcie tej dziurki i link do zdjęcia wklej tu na Forum, to Ci coś doradzimy.