Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie piekneeee

skad wziac takiego niezwyklego psa?

Polecane posty

Gość bas25
ze schroniska, kochanie. tam takich ciapatych tricolorkow jest od zarabania.

Gość umpa lumpa
ale slodki, taki laciaty, jak krowka :)

Gość jakie piekneeee
ale jak pojde do schroniska i powiem, ze chce tylko psa z umaszczeniem merle to wezma mnie za snobke :o

Gość jakie piekneeee
spadaj z tym blogiem :o ja chce takiego psa i koniec kurde, ale umaszczenie najczesciej wystepuje u owczarków collie. a ja mam male mieszkanko i wolalabym takiego jamniczka merle. ale trudno jakos sie przemecze z tym colie w kawalerce.

Gość jestem studentka prawa
bo jezeli chcesz psa ze wzgledu na umaszczenie to sorry, ale jestes snobka

Gość jakie piekneeee
nie rozumiesz. zakochalam sie w tych psach. chce miec takiego psa. jest totalnie niezwykly. malo kto ma takiego. wiecie ile moga kosztowac? bo pewnie droższe kurde :/

Gość Vaniliowa_eklerka
Ekhem... TY się przemęczysz z psem w kawalerce? To raczej PIES się będzie męczył na takiej małej przestrzeni ;/

Gość jakie piekneeee
psy niektore maja gorsze warunki i zyja. lepiej u mnie niz w schronisku prawda? a u mnie bedzie mial co jesc.. zawsze mi z obiadu zostaje. dzieci siostry przyjezdzaja to sie z nim pobawia. na spacery bede wychodzic itp

Gość jakie piekneeee
a to jest gdzies topik o takich psach? gdzie? linka poprosze!

"ale jak pojde do schroniska i powiem, ze chce tylko psa z umaszczeniem merle to wezma mnie za snobke .." Ze schroniskami to Ty uważaj. Często są to psy z dużymi problemami i psychicznymi i chore fizycznie. Poszukaj jakiejś hodowli. Kiedyś przeglądałam różne hodowle i było sporo jaminików.. Może planują miot ? Czasem warto poczekać :)

Gość Fanka Rysia z Klanu
biedne te psiaki. wyglądają jakby były zmutowane genetycznie:(

Gość jakie piekneeee
to sa piekne psy. co ty chcesz. kwestia gustu. a no wlasnie w schronisku to dziwaczne i chore psy maja. ale tez podobno maja szczeniaki? a ciezko nauczyc takiego psa sikac na dworze? bo ja nigdy psa nie mialam, a teraz chce miec.

Gość iwona z krotoszyna
rosalinda sorry ale nie znosze takich jak ty :o psy ze schronisk sa rozne - tak jak rozni sa ludzie jestem przeciwna hodowlom - biedaki ktore duzo przecierpiały czekaja w schroniskach

Gość jakie piekneeee
ja moge wziac ze schroniska tylko ma byc normalny i ma tak wygladac. moge zadzwonic wczesniej i zapytac sie czy takie maja? bo ja mam strasznie daleko :o no i czy bede mogla jak wezme suczke potem ja rozmnożyc w domu? oczywiscie rasowa z jakims innym jamnikiem. ?

"jestem przeciwna hodowlom .." To skąd chcesz mieć psy ? :) Te ze schronisk przecież sterylizujecie :) Gdzieś muszą się rodzić .. Ja nie mam nic przeciw psom ze schronisk, ale miałam kiedyś i wiem co to jest. NIGDY więcej.

Gość iwona z krotoszyna
sorry, ale poki co nie ma problemu brak psów rosalindo. sterylizuje sie własnie dlatego, ze jest cała masa biedaków bezdomnych. hodowla to biznes. zas schronisko to efekty tego biznesu. trafiaja tam psy od ludzi takich jak autorka - spodobało jej sie futerko, wiec chce miec psa. i na kafe pyta czy w jej schronisku bedzie na 100% taki pies, bo ona ma daleko :o i juz chce rozmnazac. boje sie jej :o

Gość jakie piekneeee
a co w tym zlego? boże jak tobie sie spodoba jakas torebka to nikt ci nie mowi zebys nie brala drogiej i markowej tylko biedna torebusie z lumpexu. podobaja mi sie takie psy i koniec. chce miec takiego niezwyklego psa.

Gość jakie piekneeee
tal samo jak sa milosnicy owczarkow, mastifów i dobermanów. jakos ich sie nikt nie czepia, ze nie biora psa ze schroniska tylko ta konkretna rase bo im sie podoba wizualnie. ja akurat jestem fanka jamnikow merle

Gość iwona z krotoszyna
dobra, jestem pewna ze to prowokacja :o nikt nie jest takim debilem, zeby porównywac psa do torebki :o 😭

Gość jakie piekneeee
no to sobie nie wierz i mysl co chcesz, ale to tak samo jak milosnicy innych konkretnych ras. tez im sie podobaja wizualnie i se maja.

Gość iwona z krotoszyna
wez czytaj ze zrozumieniem, mi nie przeszkadza ze jestes fanka jamników merle :o sama jestem fanka dobermanów. chodzi o cała reszte. i błagam, nie bierz owczarka do kawalerki :o kurwa :o

Gość Fanka Rysia z Klanu
:D:D:D gdzie pies żywa istota która ma uczucia a gdzie torebka?

Gość Vaniliowa_eklerka
Boże, porównanie z torebką mnie zabiło :D Jezeli w taki sam sposób odnosisz się do żywych, czujących zwierzat jak do rzeczy martwych, to tylko pogratulowac ;)

Gość jakie piekneeee
ja wiem ze duzy pies do kawalerki to zly pomysl, dlatego wole jamnika, ale kopie w internecie i nie moge znalesc takiego jak mi sie podoba. to co ja mam poradzic. te hodowle jamnikow merle maja brzydkie te mioty. jakies takie szaro czarne i malo maja tych ciapek. ja chce duzo ciapek, troche jasnie i zeby podpalane byly i te plamki rozłozone tak nierównomiernie. a ja nie chce takiego pseudo-merle. :o a colie mi sie podobaja o umaszczeniu merle i latwiej znalesc. jeszcze zadzwonie do schroniska jutro..

Gość jakie piekneeee
upupup