zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 16, 2010 witam czy jest tu moze ktos kto zna sie na lokatach w roznych bankach ??? chodzi o to, w ktorym banku byloby najbardziej oplacalne zalozyc lokate. chodzi o kwote w sumie 13 tys zlotych. (w tym euro 3 tys jesli je zamienie na zlotowki, jesli nie to tylko 10 tys zl) bardzo prosze o pomoc kazdego kto orientuje sie choc troche w tych sprawach, ile mniej wiecej miesiecznie by uroslo z tej kwoty. zupelnie sie na tym nie znam, wiem tylko tyle ze jak sie wplaca na lokate to nie mozna wyciagac z niej pieniedzy przez jakis czas, i ze cos tam urosna te pieniadze. ale chce wiedziec wiecej szczegolow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 16, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 16, 2010 no ludzie nikt nic nie wie ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 16, 2010 HALOOOOOOOOOOOOOOOOOO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubense 0 Napisano Listopad 16, 2010 możesz iść do banku i się spytać, bo to zależy od wielu czynników, m.in. od 'drobnych druczków'. Idziesz do pani w banku i mówisz: Mam tyle i tyle, wpłacam dzisiaj, wybieram 30go maja. Ile wybiorę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamella Napisano Listopad 16, 2010 wpisz w google "ranking lokat", będziesz miała porównanie najlepszych w danym miesiącu są lokaty jednodniowe, bez podatku Belki - i te w rezultacie dają więcej kasy, niż zwykłe, no i można je zerwać w dowolnej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominik_ Napisano Listopad 16, 2010 Poniżej link to listopadowego rankingu lokat: http://bestdomena.pl/blog/?p=17 Polecam bezbelkowych lokatach internetowych o stałym oprocentowaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ballada Napisano Listopad 16, 2010 Ja miałam w banku Millenium i wszystko zwrócili z procentem bez problemu. Po 6 miesiącach od 10 000 narosło 250 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 17, 2010 tylko ze mi nie chodzi o konto i lokaty internetowe, tylko takie ze ide normalnie do banku i tam wplacam i wyplacam. nie chce orzez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 17, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska sraska Napisano Listopad 17, 2010 co sadzicie o lokacie 2 miesiecznej w getinbanku? ma ktos tam lokate? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 17, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WERA36 Napisano Listopad 17, 2010 Podaj meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 18, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 18, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 18, 2010 up up up up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki.... Napisano Listopad 18, 2010 W bankach to masz bardzo niskie oprocentowanie ok. 4 % w skali roku. Wartość pieniądza właściwie spada, ale lepszy rydz niż nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 19, 2010 no wlasnie chodzi mi o to, zeby cokolwiek uroslo, bo wiadomo w szufladzie w domu nie urosnie nic, a raczej sie rozejda bo beda kusic. wiadomo, ze im wiecej by uroslo tym lepiej, wiec chodzi mi o jakas dobra lokate... wypowie sie ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 19, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amoraaaaaa Napisano Listopad 19, 2010 te nie wiem jaka lokate wybrac, mam 20 tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amoraaaaaa Napisano Listopad 19, 2010 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 19, 2010 UP UP UP chyba nam nikt nie chce poradzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggsa Napisano Listopad 19, 2010 wejdz na strone http://www.bankier.pl/finanse/oszczedzanie/lokaty/ wpisz kwote i znajdzie najlepszą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 19, 2010 open finanse wyszlo najlepsze, tylko ze... u mnie w miescie nie ma takiego banku ...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amoraaaaaa Napisano Listopad 19, 2010 kurcze, achyba jednak pochodzic i popytac, nie wierze takim wyszukiwarkom, poza tym nie wiem jak z podatkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 19, 2010 no a te baki w bankach tez nie umiaja dobrze tlumaczyc... trzeba je ciagnac za jezyk pytac bo same nic od siebie nie powiedza i nie wyjasnia, tak jakby nie chcialy... mam wrazenie ze chca mnie zrobic w balona i namowic na jakas zla lokate na ktorej zarobi bank- a nie ja... kurcze teraz to kazdy jest taki falszywy, trzeba sie znac na wszystkim , nie ma co liczyc na kogos...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 19, 2010 uppppppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 20, 2010 up up up up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 21, 2010 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaAnia 0 Napisano Listopad 24, 2010 czy lokata na 3 miesiace z oprocentowaniem 3,8% i lokata na 6 miesiecy z 4,6% to dobry wybor? oplacalne one sa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach