Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka123xxx

Chlopak z netowych randek

Polecane posty

Gość Olenka123xxx

Niedawno przez portal randkowy poznalam pewneg chlopaka. Spotkalismy sie juz kilka razy i ogolnie dogadujemy sie, ale niepokoi mnie to, ze on nadal po kilka razy dziennie loguje sie na tym portalu. Niby mowi, ze traktuje mnie powaznie, ale czy w takim razie sprawdzanie profilu jest fair? Tym bardziej, ze jeszcze nie okreslilismy sie jako para. Raz gdy zagailam na ten temat wyjasnil mi, ze sprawdza z ciekawosci, ale czy to rzeczywiscie zwykla ciekawosc? Bo dla mnie to wyglada jakby szukal jednak kogos lepszego;/

Gość kakakakamzmzmzmnxnxn
Olenka123xxx jestem w tej samej sytuacji, ale jestesmy dopiero po 2 spotkaniach

Gość Olenka123xxx
My jestesmy po 3.

Olenka123xxx na jakim portalu sie poznaliście?

Gość szczerze...........
Nie szukajcie na portalach, faceci przebierają w was jak w ulęgałkach i do tego jeszcze bzykają zdesperowane rozwódki.

ja np wiem, ze on sie loguje bo codziennie to sprawdzam,ze byl (pisze tam dzien i godz logowania się), a ja nie musze sie logowac zeby to sprawdzic

po 1 szpiegujesz go ( a fee - nieładanie):P a po 2 po zaledwie 3 randkach wierzysz w to ,ze on "traktuje Cie powaznie" i nawet jesli w to nie wierzysz( bo pewnie zaraz zapzeczysz) , to jednak juz roscisz sobie jakies pretensje co do niego wiec patrz pkt1. co za desperacja :P

Gość leniwamalpa
"Tym bardziej, ze jeszcze nie okreslilismy sie jako para." no właśnie tym bardziej ma prawo wchodzic tam , bo parą nie jesteście. gorzej by było jakbyście już byli parą a on szukał.

Gość Olenka123xxx
Nom, robie tak jak Ty - wchodze na jego profil bez logowania i widze kiedy byl.

Gość Olenka123xxx
Jak bedzie tam tak dalej zagladal to jeszcze przez kilka miesiecy sie nie okresli, bo caly czas (chociazby podswiadomie) bedzie liczyl na to, ze pozna kogos lepszego ;/

Gość Olenka123xxx
Ja juz nic z tego nie rozumiem ! Dzis strzelil focha, ze sie do niego prawie nigdy pierwsza nie odzywam na gg, a w trakcie dalszej rozmowy stwierdzil, ze potrzebuje wiecej czasu, a ja chce w to za szybko wejsc. O co mu chodzi w ogole??