Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kutiaaaa

Mam dziwne pytanie...

Polecane posty

Gość kutiaaaa

Najpierw nakreślę sytuację. Mam córeczkę. Jej tata zostawił nas jak dowiedział się, że jestem w ciąży- wyjechał do Hiszpanii. Przepłakałam niezliczoną liczbę nocy, ale otrząsnęłam się, urodziłam swojego skarba, ale czuję się samotna. Mała ma 4miesięce i jest bardzo absorbująca, ale mi czegoś brakuje... Pomocy, ciepła, miłości. I teraz moje pytanie: czy kobieta z wózkiem może się komuś podobać? Czy ktoś może zwrócić na mnie uwagę? Czy z małym dzieckiem mam szansę na miłość?

tak masz szanse na milosc ale mysle ze widzacy kobiete z wozkiem pierwsza mysl nasuwa sie ze jest zajeta /zamezna ale czemu nie ? zobaczysz jeszcze ulozysz sobie zycie :)

masz szanse ale głownie z punktu widzenia kobiet. faceci których znam uciekają gdzie pieprz rośnie od kobiet z dzieckiem, chocby były olśniewające. i doskonale ich rozumiem

Gość drra
Na pewno są szanse, ale jest o wieeele ciężej... Moja koleżanka była najbardziej rozchwytywaną dziewczyną w szkole, piękna, inteligentna... W wieku 20 lat zaszła w ciąże, facet uciekł, a ona od 5 lat ciągle sama. A ciąża wcale nie zmieniła jej wyglądu, jeśli już to na lepsze.

Gość justyna aa
Diabeł zaprzestań:O;) oczywiście że masz szansę,masz szansę na wszystko :)tylko pokieruj swoim losem,do pewnych spraw trzeba wyjść same nie przylezą:)

tutaj kobiety będą Ci pisały że tak, żeby Cię nie dobić. Ja wolę być szczery: nie. Chyba, że jakiś nieudacznik albo inny alkoholik desperat.

oj nie zgadzam się. Znam wiele kobiet które ułożyły sobie życie z facetem nie będącym ojcem dziecka. Uciekają? tak ale ci którzy nie dorośli czyli zwykli gówniarze

Gość drra
Ja napisałam Ci prawdę bo nie lubię takiego mydlenia oczu, pustego pocieszania. Nic nie usprawiedliwia zachowania faceta, który opuszcza kobietę w ciąży, ale Ty też wiedziałaś, kogo bierzesz i z kim się decydujesz na dziecko... Jeżeli była to wpadka, to sama wiesz pewnie, antykoncepcja jest dostępna w naszym kraju

Gość drra
soszaglebianka- dlaczego od razu "gówniarze"? To przepraszam, każdy facet ma brać kobietę z dzieckiem? To duża odpowiedzialność, bo dzieci się przyzwyczajają. Poza tym nie każdy mężczyzna chciałby wychowywać cudze dziecko i nie ma w tym nic złego.

Gość justyna aa
Rubense jesteś niepoważny:O zako chu jemy się w człowieku,czy ma dziecko czy nie co to za różnica?

A ja znam przypadki, że facet wiązał się z kobietą w ciąży z innym albo już z dzieckiem.. więc nie ma na takie coś żadnej reguły. Czasem piękna panna z zamożnej rodziny jest sama a babka z trójką dzieci przebiera w facetach jak chce ...

cóz... wiekszosci facetów nie ciagnie do kobiet z dzieckiem , jakos nie maja ochoty wychowywac cudzego dziecka :O zycie co nie znaczy , ze nie ma wyjatków

drra - nigdy nie wiesz co facetowi odbije , myslicie ze jak jestescie z kims 3 lata to znacie sie na wylot ? moja kuzynka byla 4 lata z jednym w zwiazku planowali slub dzieci , znala go , on rowniez chcial dzieci etc.. a co sie okazalo jak zaszla w ciaze tak on zwial wiec nigdy nie ma sie pewnosci mam kilka kolezanek ktore sa samotnie wychowujace dziecko i jakos znalezli partnera .

drra zgadzam sie. żaden facet nie ma obowiązku naiańczyć cudzego bachora. a z takimi pytaniami to lepiej do męzczyzn a nie do kobiet którym sie wydaje z wiedzą co myślą mężczyźni.oczywiście ci idealni i wyimaginowani;)

Ja uwazam, ze masz szanse. Znam dziewczyne, ktora w wieku 18lat zaszla w ciaze i chlopak ja zostawil (zaznacze, ze dziewczyna nie jest i nigdy nie byla cudem swiata, delikatnie mowiac uroda nie grzeszy, ale mila i sympatyczna jest). Teraz ma 22lata i wlasnie urodzila drugie dziecko, bo faceta znalazla i wyszla za maz. Takze jak najbardziej sa szanse, ale trzeba szczesciu pomoc:)

uciekają Ci co mają olej w głowie. Dziecko to obowiązek i kłopot. Nie ja nawarzyłem, nie ja będę pił. Poza tym dla kobiety z dzieckiem to dziecko a nie facet będzie najważniejszy (z resztą słusznie). I będzie oczekiwać tatusia dla dziecka, a nie faceta dla siebie. Spadówa, chcę się kochać z kobietą i tarzać po podłodze. A nie po cichutku, pod kołderką, bo dziecko. Będę miał swoje, to się pokuszę na wyrzeczenia. A tak - nie będę rezygnował z przyjemności bo ktoś inny już się dobrze zabawił

moja ciocia przed x latami a ok 25 lat temu owdiowiala z 2 malych dzieci i jakos znalazla sobie meza :)

ale nie mozecie zakladac z gory ze ktos nie bedzie nianczyl czyisc dzieci bo to plytkowe myslenie sa rowniez mlode wdowy jak i rozwodki , tak i samotne matki ktore maja mezow i im to nie przeszkadzalo a skad wiecie gdzie milosc uderzy :) znam duzo przypadkow jak w mojej rodzinie jak i znajome znalazly partnera/niektore wyszly za maz itp ale rowniez mam bliska znajoma ktora jest samotna matka od 5 lat i ciezko jej kogos znalezsc . Roznie bywa

Gość JGHJGHJGHJ
Jako mężczyzna napisze Ci prawde w dużym stopniu będą interesować się tobą faceci liczący tylko seks niechcący się angażować, nie myślący o przyszłość, na pokaz akceptujący twoje dziecko a Ci chcący założyć prawdziwą rodzine będą raczej szukali kobiety nie obarczonej błędami przyszłości, bo po co mieli by się wiązać z kobietą z dzieckiem jak do okoła tyle atrakcyjnych dziewczyn :/

panna_z_de tak samo jak Ty nie mozesz zakładac z góry, ze kobieta z dzieckiem znajdzie napewno faceta, dla którego to nie bedzie problem.... . no niestety , to czysta biologia , wiekszosc nie chce wychowywac nie swoich dzieci i tak jak naskorbał Artefakt - najlepiej zeby w tym temacie wypowiadali sie panowie , a nie my :P

Trollica - sa tacy ktorzy zaakceptuja dziecko sa tacy ktorzy nie chca panny /wodwy /rozwodki z dzieckiem proste :) ale nic w zyciu nie mozna wykluczyc rozne wypadki po ludziach chodza ja np gdybym (tfu tfu odpukac) owdowiala nie chcialabym sama zycia spedziec tylko z dzieckiem ;)

piszecie tu o zakochaniu,miłosci bla bla. weźcie pod uwage że tylko kobiety kieruja sie tymi kategoriami. faceci sa obdarzeni cudownym mechanizmem-przekładaniem rozumu nad uczucia. facet sie zakocha a gdy dowie sie o dziecku mzoe mu zakochanie przejśc w 3 sekundy:P

Artefakt_Diabła piszecie tu o zakochaniu,miłosci bla bla. weźcie pod uwage że tylko kobiety kieruja sie tymi kategoriami. faceci sa obdarzeni cudownym mechanizmem-przekładaniem rozumu nad uczucia. facet sie zakocha a gdy dowie sie o dziecku mzoe mu zakochanie przejśc w 3 sekundy Tez tak bywa :)

juz nie mówiąc o tym ze sama bym uciekłą na koniec świata od faceta który ma dziecko, choćby był najcudowniejszy na swiecie.skreśliłabym goi juz

Gość niektóre z was to
znam 2 dziewczyny, które znalazły sobie mężczyznę pomimo dzieci. jedna po rozwodzie ma córkę 8-mio letnią, druga z dwójką dzieci 6 i 3 lata. oczywiście będzie ciężej, ale szanse jak najbardziej są :)

Gość masz szansę
ja znalazłam faceta,a miałam 2 dzieci,a raczej on mnie znalazł ;)Jesteśmy najszczęśliwsi na świecie od 5 lat.Więc można.Mój facet jest odpowiedzialny,dojrzały i świetnie dogaduje się z moimi dziećmi,nawet muszę stwierdzić,że lepiej niż ich ojciec.A ja kocham i jestem kochana.Możecie mi wierzyć lub nie ale w ciągu tych 5 lat NIGDY nie było między nami jakiejkolwiek sprzeczki czy kłótni.Jak do tej pory związek idealny :P Autorce życzę powodzenia i odnalezienia miłości ;)

Gość odpowiedź jest prosta
Tak nie widzę Cię, ale sobie wyobrażam, że podobasz mi się jeśli szczerze opisujesz. Tylko pytanie czy ja Ci się będę podobał? Podaj mi e-mail napiszę do Ciebie wyślę zdjęcia mojej skromnej osoby będę wspólnie wychowywał córeczkę z Tobą- poważnie. Dziękuję tym, co Ci doradzali facetów się zapytaj, co oni powiedzą? Te krytyczne opisy świadczą, że nie dorośli do roli ojca Twojego dziecka. Ja Ci wszystko zapewniam, co jest obowiązkiem w takiej sytuacji mężczyzny. Twój chłopak zachował się jak dupek nie ponosząc konsekwencji z tego, co zrobił. Ja bym tak nie potrafił. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, których los tak spotkał i nie załamujcie się są tacy mężczyźni, którzy się zaopiekują Wami i Waszymi pociechami.