Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesna prawda

w dzisiejszych czasach łatwiej zachorowac na raka niz znalezc 20+ dziewice

Polecane posty

Gość bolesna prawda

w takich czasach zyjemy

Gość pewnie ze mozna
znaleźć i to nie tylko 20+

Gość pewnie ze mozna
i nie tylko 20+

jakim trzeba być skrzywieńcem, żeby oczekiwać dziewictwa w wieku 20+?

Gość pewnie ze mozna
to nie jest żadne srzywienie.Jest duzo dziewic 20+.

Gość pewnie ze mozna
a ja jestem 30+

Gość dsffsdf
ja mam w grupie na studiach z 15 dziewczyn co maja +20 i sa dziewicami wiec nie pierdol stereotypow fagasie. nasluchal sie doroslych i bedzie farmazony z dupy gadal cweldon, ze sie laski nie szanuja kurwa. a znajdz mi faceta co ma +20 i jest prawiczkiem! nooo?! prosze, prosze?

Gość ale śmieszne ha ha ha
głupi przykład

Gość ja przestałam byc dziewica
jak miałam lat 23, a jestem atrakcyjna i wielu facetow o mnie zabiegalo. ale wybrałam tego jedynego i jestem z nim szczesliwa:) wiec nie gadaj, ze tak trudno znalezc dziewice 20+ bo tak naprawde jest ich wiele:)

Gość dfewjjajaajjaaaaala
a ty jestes czysty?

Gość bolesna prawda
oczywiscie ze czysty myje sie 3 razy dziennie :)

Gość Wypoq
Na pewno jest, bo tylko zalosne prawiki maja takie przemyslenia :o

Gość Tyczka wtyczka
Nie potrafi nieudacznik znalezc sobie dziewczyny, to wyrzuca tym kobietom ktore w jego mniemaniu sa gorsze, bo dziewicami juz nie sa. Zalosny koles

Gość cream to dupa blada
dziewic jest wiecej niz ci sie wydaje :) za duzo glupot w necie czytasz i sluchasz bzdur w telewizji :O moje dwie kolezanki jedna 23 druga 22 lata nadal sa dziewicami , i wcale brzydkie nie sa - wrecz przeciwnie - nie trafily na nikogo odpowiedniego . To prawiczki i sfrustrowani faceci pisza takie bzdury :O chcą dziewicy na zone a sami by chcieli przeleciec pol miasta :O

Ale po co Ci dziewica ? Taka nie umie się właściwie w łóżku zachować, wszystkiego się boi, ma opory itd. Chcesz tego ? Jak tak to powodzenia 🖐️ P.S. Dziewice na szubienice :classic_cool:

Gość ale śmieszne ha ha ha
sam idź na szubienice

Gość wróżka aniela
hszczonszcz straciła dziewictwo jak miała 16 lat

"Ale po co Ci dziewica ? Taka nie umie się właściwie w łóżku zachować, wszystkiego się boi, ma opory itd." ale co ma dziewictwo do otwartości w łóżku? :D w końcu każda kiedyś była dziewicą, a jedne są otwarte na wszystko, inne - nie będą się kochać przy zapalonym świetle albo robić loda, nawet z 5 partnerem, bo coś tam.

Gość upinhere
ja miałam 23 jak przestałam być dziewicą. tak się złożyło. nigdy nie spotkałam tego właściwego -a suma sumarum, ten z którym byłam też okazał sie niewłaściwy ;S no ale nic- nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. kolo zaliczył sobie dziewice , pobzykał i poszedł w piz*u ;S teraz dwa razy sie zastanowie zanim jakiś Pan mnie zobaczy nago, a tym bardziej zanim włoży we mnie swojego wacka ;S

haha dziewice zawsze byly porzadane (hehe) faceci maja manie na punkcie bycia pierwszym - chyba .. bo nieczego innego w tym nie widze :P

Gość ja mam 22lata jestem
dziewica i co w zwiazku z tym? jestem imprezowiczka i kazdy nastepny twierdzi ze klamie. Mam to juz w dupie, nastepnemu powiem, ze mialo mnie pol miasta, jak w zamian mam miec wreszcie sex

mi sie tam to wydaje dziwne ze faceci sa ciekawi ilu bylo przed nimi , -wiadmo kazda to nie dziewica (z reszta to pojecie wzgledne :P) buhaha.. , jak dla mnie to facet powinien byc normalny to wiadomo ze nie przedmuchal polmiasta :P , "ja mam 22 lata jestem" to powiedz nastepnemu ze mialas sex z jakims tam jednym facetem ze 2 razy , to moze uwierzy ;)

Gość obecnie jest więcej prawiczków
niż dziewic bo kobiety wolą ruchaczy

Dziewica czy nie?? A co to za różnica?? Jak kobieta lubi sie kochać to co komu do tego?? A jak nie potrafisz znaleźć dziewicy to trudno[widocznie źle szukasz] i bądź se prawiczkiem do końca życia.

Gość homsum momentum
A ja odwrotnie, moja kobieta postanowiła, że seks dopiero po ślubie. Szkoda, że jestem już 3 lata bez seksu. Efekt jest taki, że oglądam się za każdą kobietą na ulicy, i nie chce mi się już w ogóle starać, bo i o co. Zastanawiam się dlaczego z nią jestem. Niektórzy powiedzieliby z miłości, inni z przyzwyczajenia, a inni z głupoty. Kobieta ma 25 lat i zasadę seks po ślubie. Dla mnie taka zasada to kompletna głupota, a sam od dawien dawna nie jestem powiedzmy czysty. Nigdy jej nie zdradziłem, ale zaczynam dochodzić powoli do punktu zwrotnego i powoli zamierzam się ku temu, bo widzę przed oczami wiele wspaniałych momentów, które mi umknęły na takim wieloletnim czekaniu. Dziwę się sobie, bo mógłbym się kochać 2,3 razy dziennie i być szczęśliwym człowiekiem, a tak z dnia na dzień jestem coraz bardziej sfrustrowany ;/