Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesna prawda

w dzisiejszych czasach łatwiej zachorowac na raka niz znalezc 20+ dziewice

Polecane posty

Gość obecnie jest więcej prawiczków
i bede :P

Gość aquariuss
a na miłość boską używajcie kondomów. Ja też nie jestem za dziewictwem 20+, jednak używam zawsze prezerwatyw. Nigdy nie wiesz, na jaką rozpustnice trafisz! A Hiv, i inne choroby to nie przelewki.

ale skąd to sie bierze ze jest więcej prawiczków niz dziewic??

Gość homsum momentum
Zdrewniała nie jest, fantazję do pieszczot ma całkiem niezłą i nawet wyraziła chęć spróbowania seksu analnego, czyli jest otwarta na wszystko, ale po ślubie, dziwne to wszystko. Poza tym bardzo dba o siebie i swoją kondycję, nawet ja nie mam takiego zaparcia do sportu jak ona ..

Gość aquariuss
a stąd, że kobieta nie musi być dobra w sexie, aby mieć sex. no niestety a facet musi być dobry aby mieć sex. Kobieta, nogi rozstawia i to cała jej praca.

czyli jestesmy skazani tylko na doswoiadczone :O

Gość aquariuss
też kiedyś jak miałem 16 lat to chciałem dziewice. A teraz mam 24 i nie chce więcej :) czekaj sobie 6 mmiesięcy na sex, bo pierewszy raz chciałabym to zrobić nad morzem, przy zachodzącym słońcu i.... piasku w dupie :/

Gość aquariuss
no tak, ale nie chodzi o wszystkie czy nawet większość mi chodzi bardziej, o to, że każdy facet musi umieć uprawiać sex, nieporadność zawsze wyjdzie na jaw. a nie każda kobieta musi uwieź uprawiać sexu, aby móc się z kimś przespać. Jaki facet odmówiłby rozkraczonym nogą i tekstowi "dawaj" :) ja nie potrafiłem nigdy :PPP A do prawiczków +20 mam jedną radę, dziwictwo mozecie stracić, jedynie z kimś baaaaardzo samotnym, czyli zazwyczaj bardzo nieatrakcyjnym. Bo czasy licealne, gdzie nie liczyła się kasa już dawno minęły. A może nie tak bardzo kasa się liczyła.

juz lepiej zyc samemu niz miec brzydką kobiete

Gość aquariuss
jeszcze się przekonasz prawiczku, że nie wygląd się liczy. Jak sie uwolnisz od mamusi i zostaniesz sam na wynajętym pokoju. Jak Ci rodzina zacznie umierać, alboe się odwracać od Ciebie.

Kwadratowa szczęka, duże oczy...ble,ble,ble:) A brzydka wcale nie znaczy,że nudna:) Moża taka brzydka byłaby demonem seksu:) Poza tym nie ma brzydkich kobiet:P

no to zostane sam jakos to przezyje ewentualnie jedyny ratunek jest taki aby zaliczyc kilka lasek a potem sie ustatkowac ale czy to jest mozliwe z moim charakterem raczej nie

Gość aquariuss
ale są zaniedbane. Tego nie cierpię :/

Gość julka,.
chore jest pragnienie starej dziewicy,jakies zboczenie,ty chcesz byc tym pierwszym co sie spusci taka jest prawda,brzydka prawdaL:((( fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a co w tym dziwnego generalnie wy macie łatwiej to wry robicie selekcje wy zwracacie uwage na wygląd i albo z kims idziecie na randke albo nie a facet ma sie ciągle starac podłazic do was a wy tylko mówicie oki albo nie jestem zainteresowana bo tak najłatwiej

Gość aquariuss
a kobiety to inteligentne, pełne wdzięku i wartości stworzenia.... bla bla bla a świstak leży w trumnie od tego skręcania!