Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annabelle20

Ładna ona jest? FOTO

Polecane posty

Gość ewelala
a ty ladniejsza o wiele.

e tam w dupie z nia , znaczy ze glupiego mialas faceta wiec chyba nie twoja strata, jestes ladna wiec na bank zaraz bedziesz miala nowego chlopaka moze juz na stale , ja juz powiedzialam sobie przez zadnego faceta juz nie bede sobie psula nerwow..., radze tobie to samo tym bardziej ze brzydka nie jestes a glupi faeci sie zdarzaja :)

Dziewczyno nie rozpaczaj, jestes sliczna!!! I nie wazne ktora komu odbila chlopaka dla mnie bladyna jest obrzydliwa i nie chciałabym tak wygladac za zaaadne pieniądze. Ty masz baardzo ciekawa urodę, bardzo mi sie podobasz:) podejrzewam ze wszystko w twojej psychice siedzi, a ten chlopak jest chyba slepy:) powodzenia:):)

balbinka takich wlosow nie da sie chyba wyprostowac , chociaz zalezy jakie podatne sa , ale pamietam kiedys przy znajomej sie narobilam ze 3 godziny bite i tam gdzie najpierw jej robilam zaczynaly sie krecic jak juz prawie konczylam , masakra hehe, swoja droga ja zawsze marzylam zeby miec takie wlosy niestety moje proste jak druty chociaz moj tata ma krecone , a ja poszlam w mame to sie nazywa pech hehe :P

helikopter ale jesli byś miała takie kręcone, to chciałabys miec jak druty wierz mi:D Dziwne ze nie da się wyprostowac bo pamietam mialam kilka kolezanek w podstawowce ktore mialy straszne szopy (nie wiedzialy wtedy co to pianka) a teraz czasem ladnie prostują:)

Gość jyhtgrfeds
kurde typowa sucz, brzydka

mi sie wydaje ze wosy niektore sa bardziej podatne od innych , moje np za chiny ludowe nie dadza sie nakrecic, tylko na jakis czas , najdluzej to na papiloty na cala noc - hihi, ale tez nie trzymaly dugo , ale fakt z tymi wlosami jak bym miala krecona marzylabymo prostych - paranoja :)

Gość hjghgg8ig7
straszny plastik