Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miecia55

Objawy i pierwsza miesiączka

Polecane posty

Gość Miecia55

Mam 13 lat.Śluz od ok. 3 lat-jest brązowy prawie. tak zielonkawo nawet troche ;P żółto zielono brązowy. Owłosienie łonowe to już łohooooo z 4 lata spokojnie ;]. A piersi małe, ale zaczęły rosnąć już tak 1,5 roku. Pod pacham też już z 3,5 roku a na nogach nawet tak z 4 msc. tak leciutko ciemne już się robią. Już miałam jakiś czas temu, z 5 msc takie bółe podbrzusza ale nic.. wszystkie moje koleżanki z klasy już mają a ja nie ;[ Już mam dosyć czekania. kiedy się zacznie? ;[

Gość Miecia55
Aha i ważę 48 kg przy wzroście 160 cm. Pliss odpiszcie ;[

Gość emilka1888.
Witaj . Spokojnie każda dziewczyna przechodzi to inaczej . Miesiączka przyjdzie niespodziewanie miej zawsze przy sobie podpaskę tak na wszelki wypadek. tylko zmartwił mnie ten zielonkawy śluz o którym piszesz... może taka Twoja uroda. może się ktoś inny wypowie

Gość Miecia55
Wiesz napisałam tak bo nie wiedziałam jak określić ten kolor. taki mieszany xdd

Gość guaranta
tez tak mialam przed pierwsza miesiaczka. mysle ze nie ma co sie martwic kolorem sluzu. a jeszcze nie jestes za pozno zeby dostac pierwsza miesiaczke. poza tym, wiec jak to jest wcale nie spieszyloby mi sie do tej pierwszej, a co za tym idzie - za kilkadziesiecioma latami okresu co miesiac ;p ja okres dostalam w wieku 11 lat. juz troszke z nim zyje...

Właśnie, kolor śluzu jest niepokojący. wskazuje na jakis stan zapalny

Właśnie, kolor śluzu jest niepokojący. wskazuje na jakis stan zapalny

A ja miałam 14 lat i 2 miesiące, jak dostałam. I strasznie to przeżyłam. Całe 3 dni leżałam w łóżku, tak się źle czułam. Niestety, zostało to do dziś...