Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmitka z weenus

czy jeszcze z kimkolwiek da się normalnie pogadać?

Polecane posty

buhaha helena p - jak bym slyszala mojego pieknego - co ludzie pomysla - zachowuj sie itd. buhaha, chociaz nie powiem - jakos zaczelo mu to ostatnio wisiec i sie tez przez to rozluznilam i oboje nie raz szalejemy razem :) hihi , ale kiedys tez mialam taki okres ze bylam cichutka nie wiem chyba przez takie normalne zycie,praca itd. ale ostatnio znow sie luzuje i jest dobrze, wsyztsko wraca, kurde alebym chciala miec pare kolezanek takich podobnych do mnie - ale to by bylo istne szalenstwo :) , moj chlopak powiedzial ze to jest najlepsza cecha we mnie wlasnie hihi, ze mam swoj "urok" mam 23 lata :)

Gość kosmitka z weenus
a ja mam 28;)

to dobra wiekowo tragicznej roznicy nie ma ponad 20 kazda to spoko , dogadamy sie hahaha ;) , ja woj. pomorskie a wy ? :)

wlasciwie to mala wiocha 100 tys mieszkancow - zwana slupsk - aktualnie pomieszkuje poza granicami kraju

eh wiedzialam że dugi koniec polski... ja maopolska... wenus to ty stara dupa jesteś ;) hihi joke

Gość kosmitka z weenus
tylko czekalam az ktoras z was to napisze:P czulam to normalnie:D jakos nie mam problemu ze swoim wiekiem:D takze spoko:D ja warm. maz.:D

Gość milosniczka romantyczka
pomorze bardzo lubie:D szczegolnie sopot:D

hehe widzisz nie mogłam sie powstrzymac, to było silniejsze ode mnie :) ee dziewczyny to wy do siebie macie blizej ;) hehehe

Gość kosmitka z weenus
w czym problem? przyjezdzaj;) przeprowadz sie;) tez bedziesz blisko:D

hehe no wiadomo , tez wlasnie czulam ze nie jestescie blisko mnie zeby troche razem poszalec.. buahha co za pech ...., kosmitka z wenus - ja tam uwazam ze cala polska ma swoj urok i lubie cala polske hihi , kazdy region cos w sobie ma :)

aa wiecie mialam kiedys taki plan wyprowadzki do gdyni albo gdanska ale tak jakos nic z tego nie wyszło... a teraz to już fizycznie nie dam rady niestety...

ja tez sie swojego czasu szykowalam na gdansk (studia) ale jakos wyszlo inaczej i jestem tu gdzie jestem , a dlugo juz dziewczyny siedzicie na kafeterii? ja sobie nie raz wejde jak nuda jest zeby wyrazic swoja opinie hehe :)