Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on436456456

GDZIE MOŻNA POZNAĆ WARTOŚCIOWE KOBIETY????????????

Polecane posty

Gość on436456456

Ciężko jest znaleść takie miejsce w dzisiejszych czasch, pójdzie się do do klubu to dziewczyny puste i nie szanujące się dają robić ze sobą naprawde wiele nieznajomemu facetowi( nie chce takiej co daje się macać każdemu :() a przecież nie będe zagadywał do kobiety spotkanej na np. przystanku autobusowym bo pomyśli sobie że jakiś desperat i oleje mnie .Co o tym myślicie drogie panie

mysle, ze dział ciaza , poród macierzynstwo nie jest najlepszym miejscem :P i uwazam , ze własnie w takich codziennych sytuacjach najlepiej jest kogos poznac

Gość on436456456
a jeżeli ktoś jest inżynierem i otaczają go prawie sami faceci:( orientacji nie zamierzam zmieniać:(

Gość Mania_20
ja spotkalam swojego meza na nk a dzis jestem w 6 miesiacu ciazy

Gość miszekkkk
ja chodze na imprezy dyskoteki pije alkohol czasem zajaram papieroska i co z tego najwazniejsze wszystko z umiarem nie znasz ludzi wiec nie oceniaj pochopnie ja lubie imprezy ale szanuje sie chyba az za bardzo he

Gość on436456456
ale ja szukam REALNEJ kobiety a pozatym chyba jestem zbyt poważną osobą by pisać do 100 kobiet licząc że któraś łaskawie odpisze, jak dla mnie żałosne

Gość oaiakaklalala
on..... mni eszukasz? :)

Gość Mania_20
nie naprawde , moze to jest smieszne lecz prawdziwe

Gość pufa z aksamitu
Może nie wszystkie kobiety spotkane w klubach są takie puszczalskie? Może uogólniasz powszechną teorię, że tak właśnie jest? A może właśnie takie kobiety przyciągają Twoją uwagę i innych już nie widzisz?

ale masz przeciez znajomych , kolegów ? a oni mają jakies samotne kolezanki , prawda? jest mnóstwo takich codziennych sytuacji w których mozna kogos spotkac :)

Do autora tematu Facet jak szukasz dziewczyny w ciąży ew. mlodej mężatki to dobrze trafileś :D Mania to dobrze chyba, ale mnie to naprawde rozsmieszyło sama nie wiem :)

park,silownia moze? moze w kregu twoich znajomych jest taka,albo znajomi kogos znaja interesujacego?

eee tam jakis dziwny jestes :O ja chodzilam do klubow i wracalam rano a nie bylam puszczalska. Meza poznalam przez wspolnego znjaomego ktory pwoiedzial, ze idealnie bedziemy do siebie pasowac i nie pomylil sie. Badz bardziej elastyczny, zagaduj kobiety , wbrew pozorom one tego chca :D Jak jestes na przystanku to nie mow od razu " Umowisz sie ze mna " Tylko zacznij od czegos neutralnego np " Te autobusy zawsze sie spozniaja" nawiazesz kontakt ale nie zostaniesz uznany za desperata. A poza tym to wyjdz do ludzi.

Gość on436456456
kiedyś miałem duże powodzenie u kobiet żebyście nie myślały że jestem brzydalem żalącym się na forum,ale moja praca zajmuje mi większość mego czasu nie mam kiedy poznawać kobiet a te z którymi pracuje choć jest ich niewiele wiedzą że mam wysoką pozycje w firmie i niechce by leciały tylko na moją pozycje i zarobki :(

Gość on436456456
NIE JESTEM DESPERATEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale brak mi troche kobiecego ciepła ,zapachu...

Gość Wysoką pozycję to i może masz,
ale z pisanym słowem to obycia żadnego! Ty, inżynier, interpunkcji i ortografii to nie uczyli?

Gość oaiakaklalala
masz an imie wiktor?

chcialam Ci poradzic eksluzywne kluby,ale po zastanowieniu odradzam skoro obawiasz sie zainteresowania stricte materialnego,bo tam z cala pewnoscia spotkasz dziwki lase tylko na kase;)

a jak tu trafiłeś ?, przede wszystkim zmień topik, bo tu ..widzisz ... co na górze pisze :p Zresztą ja tu tez na ten "dział" trafiłam przez przypadek... Trzymajcie sie dziewczyny - przyszłe mamusie i mamusie🖐️ '

Gość on436456456
32 ale wyglądam dość młodo włosy na razie się trzymają , staram się prowadzić zdrowy tryb życia kiedy mam czas chodze na siłownie(99% to faceci to nie jest aerobik gdzie chodzą same kobiety),w restałracjach jadam głównie zdrową żywność staram się unikać tłustych rzecz itp.

Gość on436456456
jak zmienić dział???

Gość on436456456
oaiakaklalala Nie