Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinokio23 :(

Jak odwrócić uwagę od długiego nosa? :(

Polecane posty

Witam Was! Jestem nawet ładną dziewczyną, ale jest jedno ale.. mój nos. Ten nos zawsze był moim kompleksem, niektórzy się nawet ze mnie śmiali, chociaż wg mnie nie jest to AŻ TAKI straszny nos, aby go obśmiewać.. a mianowicie nie mam garbka czy coś w tym stylu, nos jest prosty, ale odrobinę za długi.. Końcówka jest za długa i lekko opada, szczególnie gdy się śmieje nos się wydłuża i ten czubek lekko opada w dół :( Jak mam odwrócić uwagę od mojego nosa? Gdyby nie on, byłabym naprawdę Ok.. Nie mam kasy na operację :( Mam dosyć bycia hujonosem..

Gość Malopolanin25
Chodź z cycami na wierzchu, albo z wiechciem słomy w gołej dupie. Gwarantuję - na nos nikt nie zwróci uwagi :classic_cool:

jestem kosmetologiem więc postaram się Tobie pomóc. Aby dwrócić uwagę od defektu na twarzy nalezy odwrócić uwagę w ogole od twarzy niestety.... Tzn spraw aby wszyscy patrzyli sie na Twoje dodatki. Np kolczyki ajkies wyjątkowe( większe niż normalnie, troszeczkę świecące) odważna fryzura ( kolor, cięcie, ułożenie) makijażu nie polecam ciemnego poniewaz zwróci uwagę na oczy a niedaleko znajduje się nos. Gdy nakładasz podkład przy skrzydełkach nosa nałóż sobie jaśniejszy korektor a sam nos o ton ciemniejszy podkład, wowczas "wtopi się w twarz" a pierwsza zasada i powinna być jedyna to akceptuj sie taka jaka jesteś i traktuj swoj nos jak cos szczególnego, nie daj nam pokazac ze się tego wsydzisz:) Pozdrawiam :)

Dziękuję. To będzie ciężko, bo ja tylko twarz mam ładną, oczywiście nos wszystko pieprzy... Nie mam fajnej figury żeby na nią zwracać uwagę, włosy mam długie blond, nie chcę ścinać czy cuś..

zaszalej dziewczyno! Włosy odrosną . Nie namawiam Cie na jakies zmiany wielkie ale zrób sobie dzien "pięknośći" pobaw się włosami, wyjdz na jakies zakupy, to nie musi być nic szczególnego. Nawet w "chińskich" sklepach można dostać jakieś fajne dodatki. Wiem o czym mówie bo robie to często i dziś wyglądam zupełnie inaczej niż " kiedyś" i lepiej się z tym czuje.

Gość HmHmHmHm@@
Jesli nie masz kasy na operacje, to zwroc uwage na inne cenchy Twojego charakteru i skup sie na nich. Jako osoby reprezentujemy wszystko nie tylko nos. Masz na pewno cos innego co jest piekne w Twojej osobie. Na razie bedzie to moze trudne bo jesli Twoj nick oznacza lata to jestes bardzo mloda i wyoblrzymiasz problem Niemniej jednak rozumiem Cie doskonale. Sama bylam posiadaczka dlugiego nosa. Bylam bo zoperowalam go. Dopiero w wieku 40 lat:-) I wiesz co gdyby nie fakt, ze brakowalo mi tam czegos w czesci chrzesntj i ten nos opadal z wiekiem baaardzo nie wiem czy zdecydowalabym sie na operacje. Po OP nie mam malutkiego naosa ale taki bardziej dopasowany do mjej twarzy. Do 40tki mialam mnowstwo czasu na polubienie siebie i zaakceptowanie taka jaka jestem, a naprawde maam duzo dobrych cech, no i ladne oczy i usta.;-) Majac dlugi nos poznalam wspanialego mezczyzne, mam cudna corke, jestem szanowana. Czy operacja cos zmienila? Nie przybylo i nie ubylo mi przyjaciol, nie jestem inaczej traktowana przez ludzi, tylu facetow ilu patrzylo sie na mnie wczesniej ciagle patrzy. A zauwazylam, ze osiagam sukces jak jestem nie naburmuszona, tylko normalna osoba. Bo sukces to my same a nie nasz nos. Powodzenia w zyciu.;-)

Gość bfvgbzsgb
najszybciej to kupic jakies modne oprawki :)

Gość bfvgbzsgb
oprawki na nozdrza rzecz jasna :classic_cool:

Gość jak zwykle za babą nie trafisz
nie ma takiej opcji, nie zależnie od tego co będziesz robiła i tak ktoś będzie to zauważał. Więc albo zaakceptuj siebie albo zbieraj na operację, te 5 tys to nie jest problem uciułać a jak dobrze poszukasz to i za 1500 da radę. Ja też miałem kompleks który kosztował 6000tys zł a znalazłem za 2000tys i nikt mi tego nie zrobiłby lepiej jak jeden doktorek z kielc. Jak chcesz to dam ci numer i zapytaj czy ci zrobi nos? Ogólnie to te wszystkie ceny zabiegów nie są warte tej ceny, poprostu jest za mała konkurencja i zmowa cen

Gość odwrócisz uwage od nosa
jak przyczepisz sobie dildo do czoła :) nie dziękuj :classic_cool:

Gość jak zwykle za babą nie trafisz
to prawda długo się nie nacieszyłem. totalnie się spłukałem i nie znalazłem nawet złotówki by chłopakom dorzucić się do wina. teraz ciułam na doktora, który wyciągnie mi nosa z duupy bym nie męczył się oddychaniem przez usta. słyszałem, że w Rypinie jest specjalista, który mi pomoże, ale zaginął podobno robiąc zakupy w biedronce.

Gość odwrócisz uwage od nosa
ja tak zrobiłem i teraz na osiedlu nie wołają za mną frajer a nosorożec. pełen szacun :classic_cool:

to poważna sprawa a wy się nabijacie. :( nie chcę przez tego nosa zostać 35 letnią dziewicą piszącą na Kafeterii. :(

Gość Pepek
Wiesz mam 12 lat i mam to samo tez jestem ladna tylko ze ja tez mam pryszcze ale to nie satakie dojzewajace ja mam je juz od 8 roku zycia i mowie ci najlepiej miej cyce na wieszchu a jakby ktos sie dalej z ciebie smal to powiedz cos o nich co oni glupiego maja niewiem ze sa grubi czy cos xD ( wiem ze to trochce hamskie ale ja se jakos radze )

Gość patiotapatriota
Są też plusy długiego nosa, można palić fajki pod prysznicem :)