Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaczki wołowe pyszota

Piosenka, która kojarzy wam się z jakąś przykrą chwilą w życiu.

Polecane posty

Na RMF FM przed chwilą leciało Queensberry- Hello (Turn Your Radio On) Ta piosenka kojarzy mi się z chorobą i śmiercią mojego dziadka, bo towarzyszyła mi często, gdy jechałam do niego do szpitala (była wtedy nowa, modna i ją puszczali co chwila) albo czekałam pod szpitalem w nocy w samochodzie. Zawsze gdy ją słyszę robi mi się strasznie smutno i czasem płaczę przy niej. Już zawsze będzie mi się z tym kojarzyć :( A wy macie jakieś takie utwory, które chodzą za wami jak zmory?

a z czym się wiąże ta piosenka? z jaką chwilą w twoim życiu?

Gość a ja niestety mam inne
skojarzenie mi kojarzy sie all i ever wnated basshuntera z najlepszym seksem w moim zyciu :)

Gość niezalogowana furgonetka
ja mam takie 2 kojarzą mi się z rozstaniem... Kindla-Oddaję Ci wolnosć Kasia Kowalsa- Tak mi Ciebie brak

Gość 9nnnnxiu
mi Nie kłam, że kochasz mnie i Chodz przytul przebacz. bo wtedy poznałam i zakochałam sie w moim beznadziejnym ex. teraz od miesiecy usiłuje się wyleczyć.

dance me cohena nie moge jej slujchac, ulubiona piosenka mamy ktora zmarla, leona lewis itw ill all get better in time-bardzo jej sie podobala, pamietam mam ten moment przed oczami kiedy siedzi na lozku ze sluchawkami na uszach ktore ja sama jej nalozylam i jak slucha kiwajac sie i nuccac:) i pamietam ze wtedy pomyslalm sobie ze jak to dziwnie bedzie gdy jej juz nie bedzie-(wiedzialam ze umrze niedlugo) i ze prawdopodobnie nie bede mogla sluchac tej piosenki. ''needles and pins'' smokow - mama tanczyla i wyglupiala sie przy tej piosence przy tej piosence, to byla ostatnia impreza przed jej smiercia. pfff co za temat az mi sie patologicznie smutno zrobilo:((

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=zcfbgah9Bg8 ta piosenka kojarzy mi sie z moim pierwszym facetem, pierwsza miloscia, wakacjami u dziadkow na wsi.. pamietam byl jakis festyn, wieczor a my poszlismy na spacer, nie wiem dlaczego ale stanelismy pod kosciolem i zaczelismy sie calowac i wtedy zaczela leciec ta piosenka. az ciarki przechodza mi po plecach. super czasy, niestety juz nie wroca... :-(

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
acha mialabyc przykra, no teraz jak sobie pomysle to smutno sie robi ale wtedy to byla piekna chwila

Gość /.mandarynka./
zapraszam wszystkich na super stronke dla kazdego www.intymność.pl/aff/7733